Problémy s online check in pre dieťa v Ryanair
Ahojte poraďte prosím, nedá sa mi urobit Check in pre mna a dieta (1,5r.) v aplikácii ani online , letenky máme zlúčené. Kamoska čo s nami letí sama sa v pohode dal urobit check in a mne s malým nie, moje údaje sa dajú zadať ale údaje dieťaťa mi už nevezme.viem že sa dá urobit aj na letisku ale chceli sme s tým už mať potom pokoj. Písala som aj na online chat ale tam nic neporadili počula som už aj že tak malé dieta musí prejst Checkinom na letisku a nie online. Aké máte skúsenosti ?
Nam da to stalo (nie s malym dietatom), ked bol overbooknuty let. Cize predali viac leteniek ako je miest v lietadle a miesta na online checkine uz proste neboli. Ozvali sa nam z aeroliniek, ze nam prebookovaju let.
Bolo to ale teda s inou leteckou spolocnostou.
je divne, ze by Ti na online linke neporadili..... to sa mi nezda.
dieta 1,5 roka nema narok na miesto, predpokladam, ze si mu sedadlo nekupovala, ci kupovala?
takze ak si nekupovala dve miesta, ale len jedno, tak overbooked by nemal byt problem....
a to co si napisala, je blbost, kazdy musi mat dopredu urobeny checkin (teda ak nechces ho robit za 50€ na letisku), je jedno ci dospelak , ci dieta.
Normálne mi to išlo cez appku, keď mal syn 1,5 r. (v októbri) aj teraz v júni, keď už má dva. Ale hrozne mi blbla stránka Ryanairu, keď som v máji tie letenky kupovala (cez mobil to vôbec nešlo a cez notebook to hádzalo všelijaké chyby stále).
Skús pre istotu iný prehliadač/iný mobil/iný počítač. A ak ti to nepôjde, treba ich len kontaktovať.
Normálne mi to išlo cez appku, keď mal syn 1,5 r. (v októbri) aj teraz v júni, keď už má dva. Ale hrozne mi blbla stránka Ryanairu, keď som v máji tie letenky kupovala (cez mobil to vôbec nešlo a cez notebook to hádzalo všelijaké chyby stále).
Skús pre istotu iný prehliadač/iný mobil/iný počítač. A ak ti to nepôjde, treba ich len kontaktovať.
@dixitka áno aj mne tam stále dáva nejaké chyby hoc údaje zadávam správne,skusala som ja dvoch rozličných zariadeniach taktiež v iných jazykoch
A ake chyby tam vypisuje? Urcite by sa mal dat urobit online.
A ake chyby tam vypisuje? Urcite by sa mal dat urobit online.
@lenkakoc444 napíše že nieco nieje v poriadku, alebo že nastal problém číslo 402.
Pofdla Google to je payment issue, ale prodpokladam, ze mas uz zaplatene. Mna este napada, mas zakupene miesto? Viem ,ze bez miesta sa da cekovat len 24h pred, s dietatom si, ale musis tusim kupit lebo nemoze sediet hocikde. Mas kupene? Do kedy ma dieta platne ID? Mozno s tym problem?
Pofdla Google to je payment issue, ale prodpokladam, ze mas uz zaplatene. Mna este napada, mas zakupene miesto? Viem ,ze bez miesta sa da cekovat len 24h pred, s dietatom si, ale musis tusim kupit lebo nemoze sediet hocikde. Mas kupene? Do kedy ma dieta platne ID? Mozno s tym problem?
@lenkakoc444 áno mame kúpené miesta, pas ma nový teraz
Ak mas kupelne miesto pre dieta pod 2 roky, da sa check in len cez chat, ze to vybavis je 50 na 50. Niektrori to nevedia urobit, tak daju poznamku k letenke, ze ho budes mat na letisku. Este raz napis na podporu, povedz, ze si kupila letenku s miestom pre dieta pod 2 roky a potebujes check in. Lebo na stranke Ryanairu sa neda kupit takato letenka, musela si zadavat kategoriu dieta nad 2 roky a preto ta to teraz nepusti.
Kupovala si miesto aj 1,5 rocnemu dietatu - ako comfort seat? Kupila si zaroven dietatu infant letenku? To su zasadne informacie - podla toho poradim, pracujem na letisku
ale teda takto: ak ste letenku kupili spravne a zaplatili infant fee, check-in pojde automaticky aj pre dieta… skor predpokladam alternativu ze ste kupili normalnu letenku aj s miestom aj pre dieta hoci ma len 1,5 roka, pretoze mozno vysla lacnejsie ako infant fee, no v tomto pripade check-in ani neurobite a zial 1. budete musiet aj tak doplatit infant fee (cez call centrum vam musia do systemu dohodit dieta + zaplatite prislusny poplatok) a 2. check-in na comfort seat vam potom spravia na letisku bezplatne ALE tiez treba cez call centrum doriesit vlozenie “free airport check-in” pre tento comfort seat, resp. urobite check-in doma, postup ozrejmim - ak teda sa jedna o tento pripad
ale teda takto: ak ste letenku kupili spravne a zaplatili infant fee, check-in pojde automaticky aj pre dieta… skor predpokladam alternativu ze ste kupili normalnu letenku aj s miestom aj pre dieta hoci ma len 1,5 roka, pretoze mozno vysla lacnejsie ako infant fee, no v tomto pripade check-in ani neurobite a zial 1. budete musiet aj tak doplatit infant fee (cez call centrum vam musia do systemu dohodit dieta + zaplatite prislusny poplatok) a 2. check-in na comfort seat vam potom spravia na letisku bezplatne ALE tiez treba cez call centrum doriesit vlozenie “free airport check-in” pre tento comfort seat, resp. urobite check-in doma, postup ozrejmim - ak teda sa jedna o tento pripad
@kacusik69 My sme tiez kupovavali letenku pre dieta pod 2 roky, nie preto, ze by to bolo lacnejsie alel bolo pohodlnejsie cestovat. Nikdy sme neplatili infant fee. Cez call centrum sa to neda vybavit, jedine cez chat. Zo slovenska nam stale pridali len poznamku k letenke, zo zahranicia ked sme leteli, tak aj urobili check in.
@kacusik69 Teraz citam, ze maju v podmienkach platbu infant fare aj ked sa kupi letenka. Bud to v nasich casoch pred skoro 2 rokmi nemali, alebo nam to len nedali zaplatit
@kacusik69 Teraz citam, ze maju v podmienkach platbu infant fare aj ked sa kupi letenka. Bud to v nasich casoch pred skoro 2 rokmi nemali, alebo nam to len nedali zaplatit
@jhalena Ospravedlnujem sa, ano je tam zmena.
Ryanair changed their policy in late 2024 to charge the fixed fee in addition to the full fare. Previously, the infant fee was waived when booking a separate fee.
@jhalena ano, kedysi to tolerovali, dnes uz nie… je to nizkonakladovka, toto ju zivi (poplatky na /doplnkovych/ sluzbach)

Ja som letela s 10mesacnou a normalne cez appku som spravila check in. Je ale divne, ze na chate ti neporadili. Skusila by som znova ten online chat.