icon

Prosím Vás baby, chceme ísť s deťmi na Zakynthos. Viete nám odporučiť cestovku a hotel???Díkes.

jaja273
17. jan 2020
tilko
17. jan 2020

My sme boli cez Aeolus....v Laganas....dovolenka krásna, trošku prísnejší režim na pláži kvôli korytnačkám, mestečko komerčné, plné anglických nevyskákancov...máme radi Grécko, každú dovolenku od roku 1992 smerujeme sem...niekde sme sa aj vrátili, no tu nás okrem pláže neoslovilo nič viac...

u2jana
17. jan 2020

@jaja273 Ahoj my sme boli cez satur - ale alexandra beach hotel - mensia plaz, ale cista -more uzasne

jaja273
autor
17. jan 2020

@tilko Ďakujem za skúsenosť, my by sme išli prvýkrát, doteraz sme boli autom Chorvátsko, tak chceme niečo iné skúsiť🙂

arpisko
17. jan 2020

@u2jana boli ste spokojní v tomto hotely?

maminatimka
17. jan 2020

@u2jana a aka je tam plaž , uplne pieskova aj more? A pozvolny je tam vtup do mora? Vhodne pre deti?

jaja273
autor
17. jan 2020

@u2jana Ahoj, ďakujem, tento hotel máme v merku, v Sature nám ho ospevovala tá pani čo tam pracovala, vraj je naozaj krásny, čistý a dobrá strava, mňa trochu odrádza tá suma:(

tilko
17. jan 2020

@jaja273 Tak more je na Zakynthose najteplejšie....Viac sa nám ale páčila Lefkáda a viackrát sme boli na Thasose.

arpisko
17. jan 2020

Aj my by sme tento rok chceli na Zakyntose, tak sa tu trosku poinšpirujem

jaja273
autor
17. jan 2020

@tilko To je pre mňa, nie aby som sa dve hodiny odhodlávala či vstúpiť, lebo studené ako fras🙂

u2jana
17. jan 2020

@maminatimka plaz mensia, ale kazdy vecer ju cistili. Pozvolny vstup, piesok - obcas okruhliak, nebolo treba obuv do vody. Je to taky zaliv, takze ziadne velke vlny. Ale lehatka sa platia

u2jana
17. jan 2020

@jaja273 satur tam ma postavenu jednu cast hotela trochu, dalej od mora, 2 roky dozadu to bolo este citit novotou. Strava velmi dobra. Nam sa tam pacilo, aj ked ako vravim, ta plaz je mensia - s tym treba rarat.

terezkaaa88
24. jan 2020

@jaja273 Zdravim uz ste si vybrali na Zakynthose hotel? rozmyslame v juli nad Plaza Bay Hotel cez hydrotour , mame zatial rezervovany cez nich hotel na krete no co citam recenzie tu je to take zivsie letovisko tak teraz uvazujeme o zmene destinacie na Zakyntos 🤔🤔🤔

jaja273
autor
24. jan 2020

@terezkaaa88 dobry den,vyhral Rodos,hotel Evita Bay mesto Faliraki cez Hydrotour.

tilko
24. jan 2020

@jaja273 Jéééj.....tu žije moja sesternica už 18 rokov....pre ňu raj..prajem peknú dovolenku...

jaja273
autor
25. jan 2020

@tilko ďakujeme🤗

ulte
Autor odpoveď zmazal
u2jana
9. jan 2023

@jaja273 tiez zvazujeme evitu bay rodos, boli ste spokojni?

jaja273
autor
9. jan 2023

@u2jana Dobry deň, ano spokojní, strava bola fajn, pre nás ale strašné teplo, nevedeli sme vydržať na slnku,takže odporúčam buď na začiatku sezóny, alebo niekedy koncom sezóny. Izby boli dosť malé, deti mali poschodovú posteľ.

halci
Autor odpoveď zmazal