Recenzie na China Airlines
Ahojte leteli ste s pltouto let spoločnosťou? Ako ju hodnotíte? Cak anas let z Viedne na Bali takmer 20h cesta s 2 deťmi 6 a 12r tak som zvedavá na reálne recenzie nie promo videa airoloniek..
Na nete som síce pár nasla ale je to tak 50 na 50 dobre a zle...
Dakujem
Su v pohode ako aj ine cinske aerolinky.
napis presne s ktorou, je ich viac. ja som napr. letela pred niekolkymi rokmi s china eastern airlines, vsetko bolo ok.
@deedol presne chine Eastern Airlines trocha sa obávam tej šialene dlhej cesty s deckami vraj majú veľmi obmedzený výber kanálov na filmy a rozprávky (deti hovoria plynule po anglicky) a jedlo údajne tiez nič moc tak neviem 🤷 ideme ekonómy triedou
filmov sa mi zdalo dost, len clovek uz po par hodinach ani nechce pozerat. pamatam si, ze sme si pozreli vsetkych panov prstenov a este stale sme mali x hodin do pristatia, bolo to na hlavu. tiez sme sli economy (teraz by som si uz priplatila) a bolo to narocne, lebo sa nevies poriadne ulozit a spat. ale to nesuvisi s aerolinkou, tak je to vo vsetkych. jedlo bolo ok pri odlete z londyna, taky britsky styl - maso, kasa, varena zelenina. cestou spat bolo nieco cinske a to mi moc nechutilo, ale tak co uz 🙂 treba to brat tak, ze tu cestu pretrpite a potom uz bude fajn. ale samotnej aerolinke nemam co vytknut, rovnako by to bolo pri ceste s akoukolvek inou, keby ste leteli economy. odlet aj prilet bol nacas, turbulencii malo, medzipristatie v pohode, kufre nam nestratili... a tak 🙂 uzite si dovolenku 🙂
My sme leteli pred dvoma týždňami do Pekingu a boli sme veľmi spokojní. Leteli sme už veľakrát, ale toto bol asi prvý let, na ktorom nám jedlo naozaj chutilo. A keďže lietadlo nebolo úplne plné, mohli sme sa aj presadiť. Nakoniec sme každý , ja, manžel aj dcéra mali k dispozícii po dve sedačky. Dcéra nakoniec spala ležiac na troch, kým ja som sedela. Filmy sme nepozerali, muž aj dcéra mali stiahnuté svoje v mobiloch.
pred mesiacom bol syn v Singapure - pracovne. Letel s medzipristaním . Viedeň - Dubaj a potom Dubaj - Singapur. všetko Ok , len let je dlhý a úmorný.
pred mesiacom bol syn v Singapure - pracovne. Letel s medzipristaním . Viedeň - Dubaj a potom Dubaj - Singapur. všetko Ok , len let je dlhý a úmorný.
@deti95060810 China airlines predsa nema medzipristatie v Dubaji, to ma Emirates....
@deti95060810 China airlines predsa nema medzipristatie v Dubaji, to ma Emirates....
@tenerifka máš pravdu. Zle som prečítala , osprav. sa
Ahojte, my letíme o mesiac s China Eastern airlines do Tokia s 22-hod. prestupom v Pekingu. Chcem sa opýtať, či check-in ste si robili až na letisku? Vôbec sa mi nedá prihlásiť do ich aplikácie, ani registrovať ako člen na ich webe, očividne overovacie sms na Slovensko neposielajú. Môžem sa spoľahnúť na check-in až na letisku? Dík za každé info.
Ahojte, my letíme o mesiac s China Eastern airlines do Tokia s 22-hod. prestupom v Pekingu. Chcem sa opýtať, či check-in ste si robili až na letisku? Vôbec sa mi nedá prihlásiť do ich aplikácie, ani registrovať ako člen na ich webe, očividne overovacie sms na Slovensko neposielajú. Môžem sa spoľahnúť na check-in až na letisku? Dík za každé info.
@verokm až na letisku lebo letenka bola kúpená bez registrácie web konta, check-in na letisku bol bez poplatku
potom sa dal vytvoriť účet, poslali SMS aj na Slovensko, ale bolo to cez túto verziu https://www.airchina.gr
My sme išli s China Eastern airlines do Osaky. Jedlo sa dalo. Len vody bolo malo. Servis nápojov veľmi slabý . Pri angl.filmoch boli len čínske znaky. Dosť lietadlo hučali, tak by sa zišli titulky.

napis presne s ktorou, je ich viac. ja som napr. letela pred niekolkymi rokmi s china eastern airlines, vsetko bolo ok.