icon

Recenzie na Kleopatriu pláž v Turecku

12. máj 2025

Boli ste v tejto oblasti? Vraj sa radi medzi najkrajsie plaze v Turecku. Prosim si recenzie ako sa vam tam pacilo. Prípadne ina oblast Turecka s pieskovou plazou.

zuzpap
12. máj 2025

bola som, páčilo sa mi veľmi, treba sa ale pripraviť na veľké vlny

zuzpap
12. máj 2025

ešte doplním, že je len pár hotelov priamo na pláži, ostatné musíš ísť cez miestnu komunikáciu

autor
12. máj 2025
@zuzpap

bola som, páčilo sa mi veľmi, treba sa ale pripraviť na veľké vlny

@zuzpap Skoda,ze su tam velke vlny. Mame radsej pokojnejsie more

la_dolce_vita
12. máj 2025

Plaz je naozaj pekna, len je tusim verejna a treba si platit za lehatka. Co mi v Turecku vadi. Takisto velka vzdialenost od letiska Antalya.

vikisisi
12. máj 2025

Krásna piesočnatá pláž, každý hotel má svoje lehátka v cene All inclusive, niekedy sú dosť veľké vlny,ale sranda na vyjašenie, nádherný západ slnka a blízko je lanovka, kde sa viete vyviesť na zrúcaninu hradu, odtiaľ krásny výhľad

huxy
13. máj 2025
@vikisisi

Krásna piesočnatá pláž, každý hotel má svoje lehátka v cene All inclusive, niekedy sú dosť veľké vlny,ale sranda na vyjašenie, nádherný západ slnka a blízko je lanovka, kde sa viete vyviesť na zrúcaninu hradu, odtiaľ krásny výhľad

@vikisisi nie, nemá každý hotel lehátka v cene all inclusive

oliverceky
13. máj 2025
@la_dolce_vita

Plaz je naozaj pekna, len je tusim verejna a treba si platit za lehatka. Co mi v Turecku vadi. Takisto velka vzdialenost od letiska Antalya.

@la_dolce_vita dá sa letieť aj do Alanye, Gazipasa, letisko niekoľko km od mesta

la_dolce_vita
13. máj 2025
@oliverceky

@la_dolce_vita dá sa letieť aj do Alanye, Gazipasa, letisko niekoľko km od mesta

@oliverceky ano, postrehla som, ze sa to uz da, len odkial sa tam lieta? Aj zo Slovenska? Ja som bola viackrat nedaleko Alanye a uz radsej inde pojdem. Poznam ale ludi, co chodia opakovane.

vikisisi
13. máj 2025
@huxy

@vikisisi nie, nemá každý hotel lehátka v cene all inclusive

@huxy tak v každej krajine sú hoteli, čo nemajú svoju pláž respektíve servis ako lehátka

huxy
13. máj 2025
@vikisisi

@huxy tak v každej krajine sú hoteli, čo nemajú svoju pláž respektíve servis ako lehátka

@vikisisi hotel aj mal pláž aj lehátka, ale my sme si za ne museli doplatiť, aj keď to bolo all inclusiv

autor
13. máj 2025
@la_dolce_vita

@oliverceky ano, postrehla som, ze sa to uz da, len odkial sa tam lieta? Aj zo Slovenska? Ja som bola viackrat nedaleko Alanye a uz radsej inde pojdem. Poznam ale ludi, co chodia opakovane.

@la_dolce_vita Preco radsej inde?

la_dolce_vita
14. máj 2025

Inde pre tie dovody, ktore spominam vyssie, bola som viackrat v tej oblasti, takze chcem spoznat nieco nove. T.r. ideme ku Egejskej riviere do Kusadasi. Urcite si pozri, ci mas lehatka gratis, na tejto plazi to naozaj nie je samozrejmost.

baumka
15. máj 2025

Avsalar má napr. menšie vlny, sú tam také zátoky a menšie pláže, tak aj preto, je to oblasť ešte pred Alanyou.