Recenzie na Q premium resort Turecko

9. aug 2023

Výborný hotel, boli sme super všetko

9. aug 2023

@zdeno525 a kedy ste boli? My máme ísť 26.8 na 8 dní. A čo čítam zatiaľ recenzie tak katastrofa. Samé žalúdočné problémy a hospitalizácie.

V tomto ste boli.?

9. aug 2023

@jarmila2010 práveže tu som sa dočítala zle recenzie. V cestovke mi povedala, že dobrý hotel

9. aug 2023

@misko1nelka2 my sme boli dávnejšie už je to par rokov, ale nemali sme žiadne problémy

@misko1nelka2 áno v tom sme boli

mimike91
9. aug 2023

@misko1nelka2 minulý rok tam bol môj brat a bola aj moja sesternica. Vraj je výborný hotel.

9. aug 2023

@mimike91 dufam, ze tam bude dobre, ale hlavne aby mi deti nemali žiadne zdravotné ťažkosti. Ďakujem

9. aug 2023

@misko1nelka2 poprípade užívajte nejaké probiotiká ak sa bojíte, my sme mali problémy v Egypte ako opisujete infúzie ....

9. aug 2023

@zdeno525 ja som bola už 3 krát Turecku a nemali sme žiadne problémy, ale teraz co počúvam od ludi co sa vracajú z Turecka, že hodne majú tieto problémy. A pomohli Vám z cestovky keď ste mali takéto problémy?

9. aug 2023

@misko1nelka2 išli sme cez Satur, áno delegátka prišla osobne a išla s nami do takej malej nemocnice kde bola s nami a diskutovala s lekárom, aj potom hneď volali z poisťovne pýtali sa, čo sa týka Satur, delegát bol k dispozícii stále

9. aug 2023

@misko1nelka2 my sme tiež už dva krát boli v Turecku a pohode, akurát ten Egypt, ale tam sme spravili chybu že sme pili drinky s ľadom

@zdeno525 tak to ste mali super, že Vám boli takto k dispozícii

lianka123
9. aug 2023

@misko1nelka2 no ja som si to googlila, lebo ja som cestovatel velky. Ja vzdy citam iba zle recenzie, lebo som narocna a ked si da niekto namahu napisat zlu recenziu tak je ta recenzia vacsinou na 50percent pravda.

@lianka123 dúfam, že budete mať pravdu.😊

9. aug 2023

@misko1nelka2 aj teraz týždeň dozadu veľa kolegov sa vrátili z Turecka nikto nemal problémy, najviac že im meškal let 🙂

9. aug 2023

@lianka123 ja mám nároky hlavne na hygienu. Ci je izba staršia, to mi až tak neprekáža. Véd DK izby sa ideme iba vyspať a osprchovať. Stále sme vonku.

9. aug 2023

@zdeno525 to ste ma upokojili, už som zvažovala že zostornujem dovolenku. Nam minulý rok meškalo lietadlo 6 hodin🙈🙈🙈

9. aug 2023

@misko1nelka2 na žiadny hotel nebudete mať len pozitívne recenzie, vždy sa niekto nájde kto mal problém s niečim 🙂 ale hovorim ja osobne už aj potom Egypte keď mám s tým skúsenosti zobral by som nejaké tie probiotiká, alebo kúpiť priamo tam a užívať preventívne, my sme mali napríklad v Egypte ANTINAL a DIAX

@zdeno525 ďakujem za radu

matus7030
9. aug 2023

@misko1nelka2 boli sme pár rokov do zadu, myslím, že hotel mal vtedy len 2.sezónu. Všetko bolo OK, nemali sme žiadne žalúdočné problémy. Muž mal horúčku a bolest hlavy (ale myslíme si, že úpal).
Určite nepite vodu, malým deťom by som s ňou ani zuby neumývala a berte nejaké probiotika, ktore si preventivne davajte. Peknu dovolenku 🙂

10. aug 2023

@matus7030 ďakujem pekne za info

10. sep 2023

@jarmila2010 dobrý deň, toto bola moja recenzia na tento hotel. Nikomu tam neodporúčam ísť.

12. okt 2023

@misko1nelka2 zle bolo ?

dulikova13
14. jan 2024

@misko1nelka2 dobry den boli ste v hoteli q premium ako sa vam pacilo ja som ho objednala na tuto sezonu

14. jan 2024

@dulikova13 dobrý deň bola . A neodporúčam Vám tam ísť. Ak sa Vám dá stornujte si tento hotel. Strava bola odporná, v jedálni kde ma byt klimatizácia tak vôbec nešla. Jedla co majú byť chladené tak vôbec neboli. Na čistotu ani nehovorím, keď som si chcela spraviť kávu tak som si musela najprv nájsť čistú šálku. Špinavé príbory na stoloch neupratovali po ľudí ktorí sa naranajkovali, ráno keď bola jedáleň ešte zatvorená tak behali mačky. A s každým s ktorým som sa rozprávala tak mali žalúdočné problémy, niektorí až také ze boli v nemocnici. Ja som menila aj izbu lebo tam bol smrad. Fakt Vám to neodporúčam. Ak by ste mali nejaké otázky môžte mi zavolať ak budete mať záujem.

dulikova13

@zdeno525 zdravim boli ste v hoteli q premium ako ste boli spokojny

14. jan 2024

@dulikova13 a zabudla som napísať, že som bola aj s kamarátkou a jej 2 deťmi a tie strávili 3 dní na izbe kvôli traviacim problémom