Rezervácia ubytovania cez booking.com
Ahojte, rezervovala som si cez booking hotel v Chorvatsku na letnu dovolenku - klasicky postup, zadala som cislo platobnej karty s tym, ze zaplatime az po prichode. V potvrdzovacom maile je vsak uvedene, ze hotel si moze stiahnut zalohu z karty. Mate s tym niekto skusenost ? Kedy sa to stahuje a priblizne v akej vyske ?
Ja si cez http://www.booking.com/index.html?aid=1159341 pravidelne bookujem hotel. Viackrat som objednavala ubytovanie a vzdy bez problemov.
@maria36153 ja som mala z toho obavu, ale tiež sme už tak boli cez to asi dvakrát a nebol problém s ničím 🙂
Ahojte,
tiez mam obavy buknut dovolenku cez booking, predsa len, nie je to mala suma a ked to nahodou nevyjde.
Vedeli by ste mi poradit?
rezervujem si ubytovanie, zadavam poziadavku 2 dospeli a 2 deti, ale v detailnych podmienkach uz je napisane :
" Children are welcome
0 - 11 years
Can use an existing bed
€ 8 per child, per night
The maximum number of children allowed in existing beds is dependent on the room you choose. Please check your selected room for the maximum capacity. "
To znamena, ze este na mieste doplacam za dieta do 11 rokov? Aj ked mi pri plateni vyhodi, ze celkova suma za dvoch dospelych a dve deti atd atd...
??
Vdaka za radu
@mirage Can use an existing bed - znamena, ze to dieta bude spat vo vasej posteli. Nedostane extra pristelku.
Ked spravis objednavku, tak ti by ti v druhom kroku da moznosti navolit si pocet deti a ich vek, aby vedeli ako to maju pocitat. A predtym ako potvrdis objednavku tak sa ti ukaze celkovo cena.
@kittykat22 ahoj, vdaka, tomu rozumiem, deti mame uz velke, 8 a 13 rokov. Nerozumiem tym poplatkom, ako je to myslene..
@mirage za 8 rocne dieta zaplatis 8eur za kazdu noc ktoru tam budes. Takze ak budete 6 noci tak pocitaj 8x6. A pozri vyssie, som ti pisala, ze v druhom kroku sa ti spravi celkova kalkulacia. Este predtym ako potvrdis rezervaciu uvidis celkovu platbu, ktora ti bude zablokovana na kreditke.
ahojte, daju sa cez booking urobit rezervacie, ktore maju storno napr. do 2 tyzdnov pred prichodom zadarmo, lebo teraz nevieme s kym este pojdeme a rada by som viacej ubytovani v roznych oblastiach v Chorvatsku a tesne predtym sa rozhodla ktore a ostatne zrusim? dakujem

Ja som booking vyuzila viackrát a nikdy som nemala problem.