Riešenie problémov pred letom do Egypta: Skúsenosti s Air Cairo
Ahojte objednávali sme si s kamoskou dovolenku do Egypta ,5 krát som to kontrolovala a nechtiac som asi stlačili niečo iné v priezvisku mi chyba jedno písmenko v strede,v emi potvrdzujucom mi poslala cestovka info že pokial sú údaje zle hneď im mám písať tak som písala a dnes volala lebo žiadna odpoved že spýtajú sa zahraničnej Ck ktorá to zajednava že či to bude problém,riešili ste niekedy niečo takéto? Resp mame letieť cez air cairo nepoznám leteckú spoločnosť leteli ste cez ňu niekto? Lietanie som milovala ale po lete do Maroka a po turbulenciách som mala síce rešpekt ale teraz mám uplne taký blby pocit že nikde nemám ísť že padám v lietadle (mám napozerané všetky letecké katastrofy a vyšetrovanie takze viem čo všetko sa môže stať) alebo som paranoidna ,našla som tu jedno pekne fórum kde jedna pilotka vysvetľovala ako funguje lietadlo atd bolo to mile si to citat ale pre mna malo :D tie čo sa bojíte lietania tiež si vždy myslite že padne lietadlo? :D
@kacusik69 ďakujem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

jedno pismenko nevadi… kazdopadne Air Cairo to nema problem aj zmenit, bez poplatku