icon

Rimini a Ravenna s deťmi

22. jún 2025

Prosim vas kto ma skusenost s pobytom v Ravene, Rimini ? Ako to tam funguje s plazou. Chceme sa ubytovat v nejakom kempe v chatke, domceku alebo apartmane pri plazi. Este sme nic nenasli. Ale citala som ze pri Bibione si nemozte len tak hocikde rozprestriet deku a stan. Ze si musite kupit lehatko. My osobne nemame radi lehatka lebo s detmi je to komplikovane a maly 10 mesacny radsej bude na deke v stane nez na lehatku.. tiez tam nebudeme cely den ale tak max 2 hodiny a potom prec. Ak mate akekolvek skusenosti s hocicim dakujem za radu.

sorciera24
22. jún 2025

vsade po tom popreží od Bibione az po Rimini su hlavne platene pláže (teda, že si kupis lehatko),a le každá čast má aj volné pláže (spiaggia libera - treba hladat na mape) a tam si možes priamo pri mori rozlozit svoj slnešník, polostan, lehatko, deky, my aj bazenik svoj sme nosili...vsetko....odporucam s takym malym Lignano Sabbiadoro, má viac takých volných pláží....my sme tam boli 9krat od malinkych detí až po velke a vyslovene sme hladali ubytko pri týchto volných plážach (len sa obávam, že tento rok je už dosť neskoro hladať ubytko na leto), aj ked možno cosi zozeniete

marianarem
22. jún 2025

Bola som viackrat v Rimini. Je zaujimave letiet nad touto oblastou, aj z lietadla vidiet slnecniky od nevidim do nevidim. Hocikde si deku urcite nerozprestries, isla by som asi radaej do inej oblasti.

autor
23. jún 2025

@sorciera24 ahoj dakujem pekne za rady, preco myslis ze tento rok je problem zohnat uz ubytko na leto?

sorciera24
23. jún 2025

lebo je jun....najlepsie ubytka su vybookovane, možno este na jul, ale august isto nie (to maju Taliani dovolenky - to neodporucam ist).....však popozerajte agentury, co maju este dostupne