icon

Rodinná dovolenka v Európe

5. jan 2026

Žienky hľadá sa miesto na dovolenku pre troch dospelých, a jedno skoro dospelé dieťa. Nemusí to byť výhradne cez prázdniny ale iba v rámci Európy aby sa dalo kúpať v mori je jedno či piesok či kamienky. Nepotrebujeme nutné ani All inclusive. Aby sme vedeli niečo pozrieť na okolí. (Niečo low cost lebo všetko platím ja). Poprosím aj reálne ceny,obdobia, miesta.
Ďakujem

anonym_ffe7e8
5. jan 2026

Aj by som sa opytala, preco platis dovolenku dospelym ludom, ale nebudem rypat...

la_dolce_vita
5. jan 2026

Low cost je kolko pre teba?

anonym_09064a
5. jan 2026
@anonym_ffe7e8

Aj by som sa opytala, preco platis dovolenku dospelym ludom, ale nebudem rypat...

@anonym_ffe7e8 tak moj dospelý syn je tretiak na strednej. No asi preto platí lebo je to jej dieťa

anonym_ffe7e8
5. jan 2026
@anonym_09064a

@anonym_ffe7e8 tak moj dospelý syn je tretiak na strednej. No asi preto platí lebo je to jej dieťa

@anonym_09064a A ti dalsi 2 dospeli?

anonym_09064a
5. jan 2026
@anonym_ffe7e8

@anonym_09064a A ti dalsi 2 dospeli?

@anonym_ffe7e8 však rodičia. Ona s manželom. Normálna 4-členná rodina kde jedno dieťa už je dospelé. Čo je na tom zvláštne?

katkaseiner
5. jan 2026

ak mozem poradit a netlacis na leto, low cost to bude skor po sezone v sept. My ideme teraz vo feb. na Siciliu a pozeram ake plaze su a trochu lutujem, ze ideme takto v zime... lebo to tam vyzera v lete super... tak mozno este dame repete aj v lete... ale vtedy by sme nemali nervy na pamiatky... takto bude cas na pamiatky a more si max pozrieme 🙂

anonym_ffe7e8
5. jan 2026
@anonym_09064a

@anonym_ffe7e8 však rodičia. Ona s manželom. Normálna 4-členná rodina kde jedno dieťa už je dospelé. Čo je na tom zvláštne?

@anonym_09064a Napriklad "vsetko platim ja". Ale ok, ked jej to neva.

vikusjk
5. jan 2026

@anonym_autor skus pozriet Mallorcu, v juni to este nie je take drahe ako v lete a letenky vies tiez zohnat v akcii za dobry peniaz (my sme leteli v maji za par eur doslova, ale voda bola este studena).

midka
5. jan 2026
@anonym_ffe7e8

@anonym_09064a Napriklad "vsetko platim ja". Ale ok, ked jej to neva.

@anonym_ffe7e8 mozno to myslela, ze to ludovo povedane ide vsetko z jednej penazenky-/ my sme presne ta ista kombinacia/ rodinna dovolenka 4000€ a je rozdiel, ked ideme partia 4 ludi a kazdy si zaplati 1000€

autor
5. jan 2026
@anonym_ffe7e8

@anonym_ffe7e8 lebo beriem dcéru 17, brata19, a mamu ktorá celý život opatrovala môjho chorého brata

autor
5. jan 2026

Vlani sme pochodili Chorvátsko za 2000, ale voziček zaberie veľa miesta, neviem či by som sa dala ešte raz na cestu mojím autom

ukulela
5. jan 2026
@anonym_ffe7e8

@anonym_ffe7e8 lebo chce urobit radost niekomu, kto siu to nemoze dovolit?

ukulela
5. jan 2026

@anonym_autor brat je na vozicku? Cestu autom vylucujes, uvazujes teda nad letenkami niekde v EU? Zvladne brat let lietadlom? Je uplne imobilny? Asi by som cekla vsetky destinacie, kam sa lieta teraz z BA a vytipovala miesta,, kde sa budete vediet pohybovat s bratom na vozicku, Tiez treba premysliet logistiku letisko - ubytovanie (pozicat auto? taxi?) Plus hladat pre brata dostupne ubytko. Myslim, ze hotel letecky do 2 litrov na 4 Vam nevyjde - takze letenky po vlastnej linke a booking/airBnB.

natalka13
5. jan 2026

Sicilia, Puglia, Kalabria - z tych lacnensich.
Toskansko, Amalfi Sardinia drahsie.
Grecko kopa pamiatok ale ceny 🙈
Malta je co vidiet aj okupat sa da. Cenovo super.

autor
5. jan 2026
@ukulela

@anonym_autor brat je na vozicku? Cestu autom vylucujes, uvazujes teda nad letenkami niekde v EU? Zvladne brat let lietadlom? Je uplne imobilny? Asi by som cekla vsetky destinacie, kam sa lieta teraz z BA a vytipovala miesta,, kde sa budete vediet pohybovat s bratom na vozicku, Tiez treba premysliet logistiku letisko - ubytovanie (pozicat auto? taxi?) Plus hladat pre brata dostupne ubytko. Myslim, ze hotel letecky do 2 litrov na 4 Vam nevyjde - takze letenky po vlastnej linke a booking/airBnB.

@ukulela nevylučujem, len 1000km je pre mňa moc. Boli sme raz v Taliansku, ale hoc sme mali sľúbené ,,aj modré z neba,, zázraky sa nekonali. Tak sme sa trápili. V Chorvátsku sme boli na miestach kde sa vozickar vedel pekne dostať do vody
Schody nezvláda vôbec, ale pomaly po rovine ešte ako tak áno skôr s oporou

natalka13
5. jan 2026

Mestecko Follonica a cele okolie - do vody rozne vozicky pre postihnutych k dispozicii.
Cestu si mozete rozlozit, prenocovat na zaujimavom mieste.
Ak pojdes letecky aj tak potrebujes pozicat auto.

hori
7. jan 2026

Úplným základom low costu je pozrieť si, kam všade lieta Ryanair a wizzair z Bratislavy a ktoré letiská sú blízko mora, aby ste nemali dlhy transfer na ubytovanie. Ja som takto mala vytipovane Korfu, Sardíniu, Malorku, Taliansko - Bari a Lamezia Terme, možno je toho ešte aj viac, v prípade veľkých letných horúčav, aj taký Gdansk je dobrá voľba.