icon

Royal Garden Beach vs. Sea Planet Resort. Ktorý vybrať na dovolenku?

papulka999
2. apr 2025

Ahojte, zvažujeme dovolenku v Turecku, syn má 4 roky. Chceme ísť cez Hydrotour, kvôli animátorom, boli sme s nimi už dvakrát. Našim kritériám vyšli dva hoteli, máte niekto skúsenosť? Boli ste v niektorom z týchto hotelov?
Antalya - Royal Garden Beach Hotel 5*
Side - Sea Planet Resort & SPA 5*

Ďakujem!

sono2
3. apr 2025

Ja len taky postreh že Antalya bude podstatne ďalej ako side, čo sa transferu týka a môžu byť v mori kamene pripadne koraly atď Atď
Side máš čisto pieskové. Niečo mi royal hovorí, len ma pri všetkých odradil transfer, deti sú už väčšie a topánky by nám nevadili. Boli sme kedysi ako bezdetní a teda nohy dorezane riadne. Pripadne si ešte toto pozri, hotely si nájdi na nemeckých stránkach, potrebuješ viac referencií ak ich je viac zlých nebrala by som ja ti môžem poradiť side kde sú tiež animátori hovoriaci po slovensky
Adalya ocean deluxe fakt nebolo čo vytknúť. Jedlo sushi, Roastbeef, absolútne top, exportovane nápoje zadarmo, perfektný program. Fakt výborne
My ideme tento rok See Schell resort
Vyberaj len excelentne hodnotenie na Restplatzbörse.AT alebo ab in den Urlaub
Tam nájdeš všetky hotely na hodnotenie sa môžeš spoľahnúť

sono2
3. apr 2025

Tak som ti to v rýchlosti pozrela prvý ako tak druhý zle hodnotenie
Prvý 120km letisko druhý 75 ak pôjdete do antalye.
Prvý ma 45km vzdialené letisko gazpaza, alebo tak.
Počujem prvýkrát.
Ešte by som pozrela iné.
Neviem na aký štandard.

papulka999
autor
4. apr 2025

@sono2 dakujem!! Skusenosti s velkymi kamenmi mas v Alanyi alebo Antalyi? Vobec som si neuvedomila,mobil mi prepisal.

elief
4. apr 2025

V sea planet bola kamoška s rodinou, a nebola spokojná s morom, more je hlboké blízko kraja

sono2
4. apr 2025

@papulka999 Antalya je letisko
Čiže Alanya celkovo boli kamienky ako sa šlo do mora a v mori boli také skryté kde tu. Čiže pod chvíľou poranena noha

papulka999
autor
4. apr 2025

Dakujem.