Rozdielne pohľady na dovolenku
Ahojte ženy, manžel prišiel s nápadom, že by stačilo chodiť cez Airbnb. Na prvy pohľad to vyzeralo super, väčšie súkromie, domáca atmosféra ale potom mi to došlo čo by to znamenalo v praxi pre mňa. Varenie, behanie do obchodu, upratovanie apartmánu. Úprimne to nie je pre mňa top dovolenka. Pre mňa je to o tom, že presuniem starostlivosť o domácnosť z jedného miesta na druhý. Ako to vnímate vy? Je pre vás tento typ dovolenky oddychom? Doteraz sme vzdy chodili minimálne pol penzia, finančne sa nám nepohoršilo. Obidvaja zarabame dobre. Poprosím o slušnú diskusiu.
@anonym_autor no ak nechceš na dovolenke byť žienka domáca a máš inú predstavu dovolenky, tak potom s tým nemôžeš súhlasiť
@lena235 Takže finančne to vyjde skoro ako hotel? Mne muz tvrdí ako ušetríme na ubytovaní a môžeme kazdy den obedovať v reštaurácii Tak ale aspoň raňajky si musela robit, či nie?
@anonym_autor ano, ranajky sme si dali na apartmane. Cez den jedlo na plazi nejaky trojuholnik pizze, kebab…alebo restika
Chodime do apartmanov. Aj tento rok ideme. A v zivote som tam nevarila ani neupratovala.
@anonym_autor v prvom rade sa dohodnite vy s muzom.. a nikomu do toho nic nie je, ako minate svoje zarobene peniaze ( zvlast ked obaja zarábate) a v druhom rade iba niekto, kto je frustrovany z vlastneho zivota sa porovnava s inymi a riesi ich zivot a dehonestuje veci v nom.. spokojny a vyrovnany clovek si zije presne tak, ako jemu vyhovuje - tolko k celej diskusii o dovolenkach😂

@klementinka58 my s deťmi volíme Európu teraz.Radsej.Hnacky som mala z Egypta,Tunisu.Proste tam deti nevezmeme.A ja som ten typ,čo neje piate cez deviate.Ani sa neopijem z lacných drinkov,lebo je to zadarmo.Ani na Vianoce nemáme 2 žalúdky.Normalne človek je celý rok.
@jankadr tak ja mam europu precestovanu a casto na rovnake muesta nechodime....skor mimo europy pripadne zabudnute kuty europy...viac poznavat ako sa kupat.