Rusko, Moskva v decembri?
26. máj 2019
Hello ľudkovia . Mám na vás otázku boli ste niektorí v Rusku-v Moskve v decembri? Ak áno môžte napísať aké máte skúsenosti oplatí sa? a cez aké agentúry poprípade ak bez agentúr tak kde ste si vybavovali ubytko čo odporúčate.. a všetko ohľadne toho. Ďakuje Vám 🙂

@158polica158 ja som bola dávno,takže agentúru ani ubytko ti neodporučím. Len sa priprav na poriadnu zimu,napr. bežne som mala na sebe dvojo nohavíc a mráz je taký,že som si občas rozmyslela,či idem do obchodu alebo nie a sa mi aj stalo,že som sa z pred vchodu vrátila a išla až keď bolo slniečko cez obed. :D Ale napr. aj v zime vidíš Rusov jesť nanuky,ktoré sa predávajú aj na ulici,takže zvyknúť sa dá. 🙂 Ak nemáš alergiu na chlad,tak ok. Jazdila som často metrom,ale občas autobusom a stávalo sa,že v autobuse sa nekúrilo,takže okná boli zahmlené/zamrznuté,takže kde sa práve nachádzame som videla len,keď sa otvorili dvere.😅 Ale možno sa za tie roky aj v tomto zmenila situácia. Inak Moskvu odporúčam,hneď by som sa tam vrátila. 👍 Tak som ti napísala trochu mimo otázky,ale snáď sa ti niekto ozve aj priamo k nej.