Ryanair zmena rodica pre dieťa
Viete mi prosim poradit ci je mozne zmenit listok pre babatko. Je kupeny akokeby k listku 1 rodica ale ten nebude cestovat a potrebovali by sme to k druhemu rodicovi
Na stranke som nic nenasla
Dakujem
@viskupovaandrea mas s tym osobnu skusenost? Myslim priamo s ryanair
@suriset osobnu nie ale lietame s Ryanair pravidelne uz 3,5 roka no este som toto neriesila. Akurat raz som musela riesit zrusenie letenky no to by stalo viac ako cela letenka dokopy tak sme to nechali prepadnut 🤔..
Ale par báb uz toto riesilo a vzdy bolo treba zavolat a oni uz presne povedali ako treba postupovat.
@viskupovaandrea ja s ryanairom lietam dlhe roky a kopec letov nam uz prepadlo len toto neviem nikde najst skusim zajtra zavolat ajked ak na calle bude nejaky skvely ind s britskym prizvukom tak asi budem tam kde som aj teraz 😀
@suriset plati len letistne poplatky
@prasiatko30 a ako to treba zmenit? Neviem to za nic najst na stranke pre checkine
@suriset urcite ti poradi aj ten ind s britskym prizvukom 😂😂
Viac menej suhlasim s tym co pisala @sissy27 ze to bude zmena mena za 100€ ale najlepsie je bud napisat na online chat alebo zavolat. Pokial sa necitis na to zeby si mohla rozumiet tak v tom chate si pises s operatorom v priamom prenose a mozno to bude pre teba lahsie
@prasiatko30 ano? A odkedy ma ryanair chat? Baby chcela som konkretne info ale vsetky ste sa uatial vyjadrili len vseobecne ale dakujem aj tak
@suriset už také 3-4 roky minimálne majú aj chat, veľa som riešila s nimi cez to
@suriset baby ti davaju vseobecne info preto, ze nic ine ako zavolat na infolinku alebo este lepsie napisat na online chat sa urobit neda..nijak inak zmenu na letenke neurobis, neda sa to zmenit pri checkine ani to prepisat nejako v tvojej letenke..proste jedina cesta je kontaktovat ryanair a poriesit to s nimi..toho chatu sa neboj, riesila som podobne zalezitosti s nimi uz x krat a vzdy to islo hldko
@suriset no si predstav, že presne takto sa volajú moji susedia 😀 a poznám aj Petra a Petru s rovnakým priezviskom (súrodencov). Okrem toho ja netuším, o aké mená sa jedná v tvojom prípade, ale možností je viac.
Neviem čo prskáš, dostala si normálne rady a veľmi konkrétne v rámci možností, alebo čakáš, že to niekto vybaví za teba? Online chat im funguje úplne normálne už nejaký ten piatok, minulý týždeň som cez nich za necelých 10min vyriešila problém. Viac tu pre teba spraviť nemôžeme, toto je verejná diskusia na stránke modrykonik.sk, nie zákaznícke centrum ryanairu. Akýkoľvek problém ti vyriešia jedine oni. A nezabúdaj, že tak ako je na jednej strane ind s britským prízvukom, tak na druhej strane je slovenska tiež so svojim prízvukom. Si cudzinka presne ako on. A navyše ty máš problém, ale on má riešenie.
toto ti v pohode vedia urobit (moze sa stat, ze nebudu chciet, ale to je potom interna vec Ryanairu, tam im do toho nevidim). Priradit infanta inemu dospelemu je asi desatsekundova zalezitost (pre letecku spolocnost, pochybujem, ze by to islo aj online priamo uzivatelom)
Mas link na chat? Ja neviem nic najst 👿 dakujem pekne
necitala som celu diskusiu, problem je ze ste obaja rodicia nabookovani, ale infant je na rodica ktory nepoleti? Alebo je infant s rodicom, a treba zmenit meno?

@suriset potrebujes tam zavolat a povedat o co ide. Pravdepodobne budes musiet menit meno na letenke a tiez sa plati za to 😊