icon

Ryanair zmena rodica pre dieťa

suriset
5. jún 2018

Viete mi prosim poradit ci je mozne zmenit listok pre babatko. Je kupeny akokeby k listku 1 rodica ale ten nebude cestovat a potrebovali by sme to k druhemu rodicovi
Na stranke som nic nenasla
Dakujem

Strana
z2
viskupovaandrea
5. jún 2018

@suriset potrebujes tam zavolat a povedat o co ide. Pravdepodobne budes musiet menit meno na letenke a tiez sa plati za to 😊

suriset
autor
5. jún 2018

@viskupovaandrea mas s tym osobnu skusenost? Myslim priamo s ryanair

viskupovaandrea
5. jún 2018

@suriset osobnu nie ale lietame s Ryanair pravidelne uz 3,5 roka no este som toto neriesila. Akurat raz som musela riesit zrusenie letenky no to by stalo viac ako cela letenka dokopy tak sme to nechali prepadnut 🤔..
Ale par báb uz toto riesilo a vzdy bolo treba zavolat a oni uz presne povedali ako treba postupovat.

babi81
5. jún 2018

@suriset z vlastnej skusenosti s inou spolocnostou sa to neda.musela som kupit druhu letenku aj ked infant v podstate nic neplati

suriset
autor
5. jún 2018

@viskupovaandrea ja s ryanairom lietam dlhe roky a kopec letov nam uz prepadlo len toto neviem nikde najst skusim zajtra zavolat ajked ak na calle bude nejaky skvely ind s britskym prizvukom tak asi budem tam kde som aj teraz 😀

suriset
autor
5. jún 2018

@babi81 neviem v akej spolocnosti infant neplati s takou som este nikdy neletela

sissy27
5. jún 2018

@suriset napíš na online chat. Ale tu to bude pravdepodobne zmena mena, tá je za poplatok cca 100€ / osoba / jeden smer. Ak to nie je veľká zmena v menách (Jana Dvorska - Jan Dvorsky) tak sa to dá vyriešiť ako preklep a to býva aj bezplatne (podľa počtu písmen).

prasiatko30
5. jún 2018

@suriset plati len letistne poplatky

suriset
autor
5. jún 2018

@sissy27 tak asi malokto sa vola jana a jan!! To by som asi nepisala na forum keby je to take easy nie?

suriset
autor
5. jún 2018

@prasiatko30 a ako to treba zmenit? Neviem to za nic najst na stranke pre checkine

viskupovaandrea
5. jún 2018

@suriset urcite ti poradi aj ten ind s britskym prizvukom 😂😂

prasiatko30
5. jún 2018

Viac menej suhlasim s tym co pisala @sissy27 ze to bude zmena mena za 100€ ale najlepsie je bud napisat na online chat alebo zavolat. Pokial sa necitis na to zeby si mohla rozumiet tak v tom chate si pises s operatorom v priamom prenose a mozno to bude pre teba lahsie

babi81
6. jún 2018

@suriset do 2rokov platis minimu, tak to som myslela, som za dceru platila 5-10€ a to sme prelietali celu europu

suriset
autor
6. jún 2018

@prasiatko30 ano? A odkedy ma ryanair chat? Baby chcela som konkretne info ale vsetky ste sa uatial vyjadrili len vseobecne ale dakujem aj tak

matazirafa
6. jún 2018

@suriset už také 3-4 roky minimálne majú aj chat, veľa som riešila s nimi cez to

lucilaines
6. jún 2018

@suriset baby ti davaju vseobecne info preto, ze nic ine ako zavolat na infolinku alebo este lepsie napisat na online chat sa urobit neda..nijak inak zmenu na letenke neurobis, neda sa to zmenit pri checkine ani to prepisat nejako v tvojej letenke..proste jedina cesta je kontaktovat ryanair a poriesit to s nimi..toho chatu sa neboj, riesila som podobne zalezitosti s nimi uz x krat a vzdy to islo hldko

sissy27
6. jún 2018

@suriset no si predstav, že presne takto sa volajú moji susedia 😀 a poznám aj Petra a Petru s rovnakým priezviskom (súrodencov). Okrem toho ja netuším, o aké mená sa jedná v tvojom prípade, ale možností je viac.
Neviem čo prskáš, dostala si normálne rady a veľmi konkrétne v rámci možností, alebo čakáš, že to niekto vybaví za teba? Online chat im funguje úplne normálne už nejaký ten piatok, minulý týždeň som cez nich za necelých 10min vyriešila problém. Viac tu pre teba spraviť nemôžeme, toto je verejná diskusia na stránke modrykonik.sk, nie zákaznícke centrum ryanairu. Akýkoľvek problém ti vyriešia jedine oni. A nezabúdaj, že tak ako je na jednej strane ind s britským prízvukom, tak na druhej strane je slovenska tiež so svojim prízvukom. Si cudzinka presne ako on. A navyše ty máš problém, ale on má riešenie.

wieruska1
6. jún 2018

@suriset vies to zmenit on line. Otvoris si vo svojom ucte v hornej liste ny bookings ten let. V pravo hore mas manage booking. Rozkliknes. Druhe z vrchu je change name, rozkliknes ktoru letenku chces a pokracujes .

wieruska1
6. jún 2018

@wieruska1 poplatok byva vysoky, tak je otazka ci sa neoplati skor kupa novej letenky

vulka
6. jún 2018

@sissy27 Okrem mena ale potom potrebuje hádam zmeniť aj číslo cestovného dokladu alebo nie?

vulka
6. jún 2018

@suriset Moja sestra roky pracovala na letisku a viem, že mi kedysi spomínala, že sa zmena rodiča nedá urobiť. Len jednoducho kúpiť novú letenku. Ale je to informácia dajakých 5-8 rokov stará. ☹

sissy27
6. jún 2018

@vulka číslo dokladu dávaš až pri check-in, ten predpokladám ešte nemá.

vroni
6. jún 2018

toto ti v pohode vedia urobit (moze sa stat, ze nebudu chciet, ale to je potom interna vec Ryanairu, tam im do toho nevidim). Priradit infanta inemu dospelemu je asi desatsekundova zalezitost (pre letecku spolocnost, pochybujem, ze by to islo aj online priamo uzivatelom)

suriset
autor
6. jún 2018

@wieruska1 takto sa meni meno cestujuceho ale nie je tam moznost prehodit dieta k inemu dospelemu. Alebo som uplne slepa.

suriset
autor
6. jún 2018

@vroni ja si tiez tak myslim lenze ich kontaktovst je nerelane, infolinka nedvihaju a skusala som aj cez Fb tak uvidime...viem ze osobne na letisku to vedia ale nie som si ista vi by boli ochotni to v BA urobit takue to chcem dopredu

wieruska1
6. jún 2018

@suriset ach tak, uz rozumiem. Treba skusit ten ich chat. Mne to tam vzdy 100% poradia, ale v tomto pripade je mozne ina vymenit mena na tej letenke kde je zapisane dieta

suriset
autor
6. jún 2018

Mas link na chat? Ja neviem nic najst 👿 dakujem pekne

suriset
autor
6. jún 2018

@wieruska1 chat som nasla ale su “not avalaible” tak skusim neskor 🙂

kacusik69
6. jún 2018

necitala som celu diskusiu, problem je ze ste obaja rodicia nabookovani, ale infant je na rodica ktory nepoleti? Alebo je infant s rodicom, a treba zmenit meno?

suriset
autor
6. jún 2018

@kacusik69 na rodica ktory nebude letiet. Viem ze na letisku sa to da prehodit ale neviem ci to vedia spravit ajked by otec dietata nebol na letisku ajkeby sme spravili check in. Uz je to poriesene cez chat

Dakujem dievcata aj tak za komenty 🙂

Strana
z2