icon

S dvojročným dieťaťom na Korfu

juliet86
12. máj 2022

ahojte mate prosim tipy na ubytovanie hoteli miesta aktivity? dakujem moc vopred

gertys
12. máj 2022

Ja ti odporucim kam nechodit. A to je oblas Kavos. Najlepsie Vam bude niekde na severe Sidari napriklad. Na juh nechod ak mas male dieta. To je party oblast pre mladych. Same diskoteky a zuruje sa tam den noc

domiklik
12. máj 2022

@juliet86 ako bolo spomenuté kavosu sa oblúkom vyhnúť... My sme boli na plazí agios Georgios, západné pobrežie, jemny piesok... Za mňa super

gertys
13. máj 2022

@domiklik ano agios geordios je nadherna plaz tiez odporucam 🙂 my sme mali auto tak sme pochodili vela plazi a tato bola paradna 🙂

gertys
13. máj 2022

A este na vychodnom pobrezi su kameniste a na zapadnom pieskove plaze tak aj podla toho vyberaj co preferujes 🙂 ale o tom najdes aj zopar cestovatelskych clankov. Je tam aj jedna z najkrajsich plazi sveta ale uz je pre verejnost zatvorena co je skoda :(

juliet86
autor
13. máj 2022

@domiklik dakujem krasne a mas tip aj na konkretne ubytko?

juliet86
autor
13. máj 2022

dakujem za super upozornenia to som presne potrebovala

majakk
2. aug 2022

@domiklik ahoj,preco sa treba kavosu vyhnut?my sme v Sidari a uvazujeme nad Kavosom.Dakujem

gertys
2. aug 2022

@majakk ahoj. Kavos je party oblast. Su tam sami mladi ludia zurky do rana same bary restiky a diskoteky. Party hoteli bazenove party. Cela ta oblast je jedna velka party. Najnevhodnejsia oblast pre deti aka existuje 🙂 Bola som tam. Je tam krasne ale tiez som sa velmi nevyspala kedze zurky zacinali vo vedlajsim hoteli o 22 a koncili o 6 rano 🤷🏼‍♀️

majakk
2. aug 2022

@gertys aha,jasne,dakujem pekne za info