S ktorými cestovnými kanceláriami máte dobré skúsenosti?
Ahojte. S akymi CK mate dobre skúsenosti? Dlhsiu dobu sme necestovali cez CK, tak by ma zaujimalo, ktora ma najlepšie hodnotenia, a samozrejme aj prijateľné ceny. Ďakujem za rady❤️
@ivette1223 Ahoj,cestujeme najčastejšie s Hydrotourom a Kartágom. Ale ak napríklad nemajú v sezóne pre nás nič zaujímavé,ideme aj s Fischerom, Koalou alebo Solvexom,Orexom.
Na Egypt je najlepší ETI.
@ivette1223 kartago, satur áno... Orex, eti nie...
@domiklik prečo Orex nie?
@ivette1223 Happy travel, Orex
@oliverceky zla skúsenosť Turecko...
@oliverceky trasu letisko hotel 91 km autobus prekonával neuveriteľných 3,5 hodiny, samozrejme nás bolo treba povodít po tureckých bazár och aby sme hneď z fleku nastali tu atmosferu. Pan šofér vlastne ani nevedel ako sa do hotela dostane, manžel ho musel navigovat za pomoci sygicu... Do hotela sme prišli v pondelok, delegátke sa uračilo prísť v piatok ( co by ma až tak netrápilo), prvá veta, čo z nej vypadla, tak tu som ešte nebola, ma zabila, potom uz neprišla, keby nevolám do cestovky na slovensko, tak ani neviem, kedy odlietame 😀 zaplatená izba s výhľadom na more, pozerali sme sa niekde do kukurice, reklamuju mi to asi doteraz... No a vyletík ten bol top, tam sme sa terigali na dodávke a la tak teraz ma rozpredaju na organy asi 8 hodín... Inak hotel super...

Ahoj , všetko záleží od destinácie kam chcete ist a podla toho si treba vybrať cestovku 🙂