Santorini - tenisky na skalnaté časti
Ahojte, idem prvý krát na Santorini, čítala som vraj sú tam všade skalnaté časti - moja otázka je, či je kvôli tomu nutné brať si tenisky? Idem len s priručnou tak chcem šetriť miesto 😁 ďakujem!
Sak a na cestu si obuvas co?
Je teplo, planovala som len slapky… Preto sa pýtam 🙂
Nepoznam dovolenku kam tenisky netreba tak za mna ano tak ako si beriem zubnu kefku tak aj tenisky. Pevna obuv je zaklad. Ked tenisky das na nohy jedny navyse slapky (ktore si si chcela povodne obut) sa ti do prirucnej isto zmestia.
Nepoznam dovolenku kam tenisky netreba tak za mna ano tak ako si beriem zubnu kefku tak aj tenisky. Pevna obuv je zaklad. Ked tenisky das na nohy jedny navyse slapky (ktore si si chcela povodne obut) sa ti do prirucnej isto zmestia.
@autumn1 maledivy 😀 tam ti dokonca ani tie slapky casto netreba, na malych rezortoch kde je len piesok.. a inak ved nepyta sa taku hlupost, my sme boli teraz v auguste na rhodose a prechodila som celu dovolenku v slapkach Birkenstock
Pre mna by to bolo nepohodlne, o ceste v lietadle len v slapkach ani nehovorim. Mam rada pevnu obuv aj na vecer do mesta, slapky su pre mna fajn na cestu na plaz a spat nie na dlhsie chodenie. A santorini je dost kopcovity ostrov tak tie kopce v slapkach by som naozaj nedala.
@miroslava1999 ahoj ja som tam bola aj na "ture" na jednom z ttch najvyssich kopcov a dala som to v sandaloch takych sportovych ale je pravda ze sa mi nealo najlepsie botasky by boli lepsie ale len tak po ostrove som nosila slapky
@miroslava1999 čo tak skúsiť namiesto šľapiek sandále?
@miroslava1999 Bez tenisiek ani na krok. Precestovali sne kus sveta, ale pohodlné tenisky musia byť! Lebo my všade veľa chodíme. Prechádzky, pamiatky..
ja som nosila na santorini cely cas platenky tenisky. bolo to pohodlne. santorini je skalnate, nerovny teren, niektore plaze su kamienkove. da sa vydrzat aj v slapkach, ale mne sa zdali lepsie tie tenisky, mimochodom po 2 tyzdnoch na santorini boli nacisto znicene (ratala som s tym), je tam prach, kamene, kopce (ak teda nelezi clovek cely den na plazi), ja som chodila a vela.
Letiska wc lietadlo - NO slapky a bose nohy
Čo máte všetci s tými teniskami? Bola som teraz týždeň v Grécku a tenisky som so sebou ani nemala - sandále, gumené sandále na pláž alebo nič. A úplná pohoda, tenisky mi nechýbali ani raz.
ja nosievam turisticke sandale keen na letne dovolenky, v tom sa aj dobre chodi, aj to ma chranene prsty, takze sa neokopem, aj v tom nie je vecer teplo... zvykli sme bravat tenisky do lietadla, ale minule razy sme ich potom uz vobec nepouzili, takze nabuduce ostavaju doma. slapky zvyknem brat tiez - na plaz.
ja si vzdy beriem na dovolenku pohodlne sandale, slapky a do lietadla idem v teniskach, urcite na santorinske dlazby slapky nie, ak idete na bezne vystupy a prechadzku po meste stacia aj dobre sadnuce nizke sandale

@miroslava1999 a v com si tam planovala chodit? Ja som bola minuly rok a mala som na sebe tenisky.
Ale teda ja som bola na poznavacej ture v ramci exkurzie z vyletnej lode; ak ty planujes napr len byt na plazi tenisky mat nemusis