icon

Šetrenie na dovolenku

kikundela
10. feb 2018

Setrite si na dovolenku?ako dlho a kolko mesacne?
Dakujem za odpoved ☺

Strana
z2
eliska13
12. feb 2018

@vroni pravda Slovensko je drahé.My sme boli v lete týždeň v Tatrách lanovky, strava, parkoviska, jaskyne, keď som to starala mohlo byť more nikdy viac

vroni
12. feb 2018

@libawet, nie, nie je to Bibione. 😃 My ideme tam aj tam, ja len, ze ked som hladala hotel na Slovensku, tak sa mi obcas pretacali panenky. A ked mi isty nemenovany (priemerny) hotel na Sk poslal ponuku, ze 1700€ za tyzden s polpenziou (ziaden apartman, normalna dvojka s pristelkou, doplnkove sluzby nulove a hotel na paseke u lesa, ziadna pasca na turistov), tak som sa pytala, s akym konom sa poniektori zrazili... Tak sa teraz uskliebam nad lacnou dovolenkou na Slovensku, za tu cenu dostanem aj vysokohorsky hotel vo Svajciarsku (v lete)

sense
12. feb 2018

@libawet slivensko vobec nie je lacne,cenovo porovnatelne s dovolenkovymi destinaciami....teraz nas tyzdenna lyzocacka pre troch cca 1000 chf bez ubytovania, byvame v apartmane a 75e na noc

libawet
12. feb 2018

@sense nemyslím lyžovačku práve, tá nie je lacná asi nikde, myslela som skôr na leto a napr. turistiku.

katrin21
12. feb 2018

neodkladam specialne, ale setrim vseobecne a z tej sumy potom cast ide na dovolenku, zvysok ostava ako uspory...

sense
12. feb 2018

@libawet ani letna nas nevyjde menej, tam kupalisko,tam wellnes, nejaka atrakcia ci uz hrad, zoo,rybacka atd...som v lete muzovi povedala zarobit 500-600e a mat dve tri deti tak raz do mesiaca vezmes deti na vylet a zvysok travia na ihrisku pred domom

vroni
12. feb 2018

@sense, to som tym chcela povedat. Na Slovensku su ceny rovnako vysoke a niekedy aj vyssie, ako v inych krajinach.

sense
12. feb 2018

@vroni ved to minuly rok som pozerala ako puk ked som videla vypis...este restiky ok, ale nejaka ta zabava a travenie casu tak porovnatelne s niekt zahr.krajinami...

nmonikaa
Autor odpoveď zmazal
kikundela
autor
17. feb 2018

Chceli by ste cestovat viac?

z_schmidt77
17. feb 2018

@oli18 Čože???? Bez hypotéky a nevedia ušetriť!?

sazumak
17. feb 2018

@kikundela Určite, ale to by sme museli vyhrať v športke 😉😀

bosorkabb
17. feb 2018

Ta mi tiež neodkladame špeciálne na dovolenku. V decembri som platila celú dovolenku z muzovho 14 platu. Robí v Rakúsku. V januári sme boli v Londýne. Letenky kúpené v októbri. Takže dosť záleží aké má rodina príjmy a výdavky.

Strana
z2