Šetrenie na dovolenku
Setrite si na dovolenku?ako dlho a kolko mesacne?
Dakujem za odpoved ☺
@libawet, nie, nie je to Bibione. 😃 My ideme tam aj tam, ja len, ze ked som hladala hotel na Slovensku, tak sa mi obcas pretacali panenky. A ked mi isty nemenovany (priemerny) hotel na Sk poslal ponuku, ze 1700€ za tyzden s polpenziou (ziaden apartman, normalna dvojka s pristelkou, doplnkove sluzby nulove a hotel na paseke u lesa, ziadna pasca na turistov), tak som sa pytala, s akym konom sa poniektori zrazili... Tak sa teraz uskliebam nad lacnou dovolenkou na Slovensku, za tu cenu dostanem aj vysokohorsky hotel vo Svajciarsku (v lete)
neodkladam specialne, ale setrim vseobecne a z tej sumy potom cast ide na dovolenku, zvysok ostava ako uspory...
Chceli by ste cestovat viac?
@oli18 Čože???? Bez hypotéky a nevedia ušetriť!?
Ta mi tiež neodkladame špeciálne na dovolenku. V decembri som platila celú dovolenku z muzovho 14 platu. Robí v Rakúsku. V januári sme boli v Londýne. Letenky kúpené v októbri. Takže dosť záleží aké má rodina príjmy a výdavky.

@vroni pravda Slovensko je drahé.My sme boli v lete týždeň v Tatrách lanovky, strava, parkoviska, jaskyne, keď som to starala mohlo byť more nikdy viac