Silvester na horách

denkaajejdeti
28. okt 2013

Ahojte,
rada by som všetky žienky poprosila o tip na horskú chatu, resp. lyžiarske stredisko - niečo overené pre rodinu s deťmi a so psíkom. Môže to byť na Slovensku ale aj v Rakúsku, proste niečo, kam sa radi vraciate, niečo čo má rodinnú atmosféru a krásnu prírodu navôkol.
Chcem prekvapiť rodinku jeden deň pred plánovaným odchodom 🙂 , ale chcem mať už všetko nachystané, pripravené, zariadené, zarezervované,....pobyt by bol od 27. decembra do cca 4.-7. januára.
Za všetky tipy vopred vďaka.
Denisa

barcelona94901
28. okt 2013

@denkaajejdeti Zuberec,Roháče su super,po celý rok ,ale tak je toho viacej pre rodinu
ale teda to už dosť neskoro začínaš hľadať pobyt,niekde už cez leto mali rezervačky na zimné sviatky a silváč býva drahší ,skus mrknuť stránku www.ubytovanienaslovensku.eu

denkaajejdeti
autor
28. okt 2013

@barcelona94901 Ahoj,
díky, ja vždy hľadám takto pred dušičkami a zatiaľ nebol problém 🙂 . V Zuberci sme boli predminulú zimu, super 😉 - boli sme v skanzene celý deň a večer to bolo spojené s hudbou, haferovicou (také pálené z čučoriedok 😀 ) a pochodom s lampášikmi. Vtedy sme boli v Meander Park Oravice - lyžovačka spojená s kúpaním v teplučkej vode priamo pod svahom a pod holým nebom každučký večer. Odporúčam všetkým. Dá sa to spojiť ešte s množstvom atrakcií v okolí.
My chodíme každý rok cez zimu na 7-14 dní, tento rok sa mi akosi nechcelo, tak som povedala, že tento rok budeme len tak doma cez celé sviatky (samozrejme okrem rodinných návštev, malých výletíkov,..), ale nejak ma chytila cestovateľská horúčka a už od rána kujem pykle kam ísť 😀 . Ale chcem to urobiť tak, aby o tom nik okrem mňa nevedel. Veci mám vždy pripravené, som pedant a pretože často cestujeme, tak pre nás nie je problém zbaliť sa rýchlo - už to máme zautomatizované a mám overené zoznamy vecí podľa typu dovolenky/výletu.
Tento krát by som však rada išla niekam, kde sme ešte nikdy neboli, čo bude náročné 🙂. Preto hľadám tipy, ktoré iných očarili a radi by sa tam vrátili.