icon

Skrachovala cestovná kancelária Happy Travel

2. júl 2025

Mali ste s ňou dobré skúsenosti?
Máte cez nich objednané dovolenky?
To je otrasné ,už nič nie je isté..
Ja obdivujem celý život ľudí čo si pol roka rezervujú letné dovolenky .
Akože to by som nevedela..
Veď ja neviem čo bude o týždeň, nie ešte za pol roka .

Strana
z2
kikulienkadd
2. júl 2025

@autorka
Ahoj,prečo píšeš,že obdivuješ ľudí,ktorí si ½ roka vopred plánujú dovolenku v súvislosti s krachom tejto cestovky? Pokiaľ viem,o 15-tej hod 1.7.2025 vyhlásili insolventnosť a dovtedy pokojne predávali zájazdy nič netušiacim klientom.

autor
2. júl 2025
@lienka.7

@autorka smutné je skôr to, ze dopredu vedel, že krachnu, ale to mu nevadilo ďalej predávať dovolenky a inkasovať peniaze od ludi... este v ten deň doobeda. Toto by malo byt normalne trestne.

@lienka.7 Áno to je pravda.

hellwant
3. júl 2025

je to tak, s cestovkou mas vo first minute lepsie ceny ako v maji. Ty nechodis cestovkou, tak u teba to je ine. My tiez v decembri , ci januari kupujeme. SATUR nas zatial mikdy nesklamal.😉

nikha2809
3. júl 2025
@maminkadeticiek

@nikha2809 To znamena ze skrachovali vsetky alebo ako?
Nevedela som.

@maminkadeticiek nie, skrachovala iba happy travel.Ty si písala ze by si šla len z hydro, satur kartago a možno Fisher tak ti píšem že kartago a Fisher je jedna cestovka

timeahav
3. júl 2025
@marsmykkok

Napríklad ja som si cez Čedok objednala v októbri, ale zaplatila 150 eur a zvyšok 1600 eur doplácala mesiac pred odletom, rovnako Hydrotour má to rovnaké a plus mám vždy aj poistenie, kde môžem dovolenku zrušiť a vrátia všetko okrem poistenia čo je nejakých 60-70 eur na 2 osoby. To že Happy pýtala všetky peniaze vopred je skôr výnimka, vo väčšine cestoviek platíš najväčšiu sumu až mesiac pred odletom. A že by bola známa to si nemyslím, iba ak na MK, reálne myslím že väčšina ľudí o tejto cestovke nepočula nikdy, však nikdy nemala ani napríklad reklamu v telke. Známe cestovky čo ľudia poznajú sú Hydrotour, Satur napríklad.

@marsmykkok to ze happytravel pýtali celú sumu dopredu je pekná blbost, človek si mohol vybrať ci zaplatí všetko naraz alebo po častiach, akurát vo first moment ponúkali bonusovu zľavu ak človek zaplatí všetko naraz takže väčšina ľudí zaplatila všetko lebo chceli zľavu ;) keď sa hovorí A tak treba povedať aj B

larinka552
3. júl 2025

Berkes vybral kes a skrachoval 🙊

lienka.7
3. júl 2025
@timeahav

@marsmykkok to ze happytravel pýtali celú sumu dopredu je pekná blbost, človek si mohol vybrať ci zaplatí všetko naraz alebo po častiach, akurát vo first moment ponúkali bonusovu zľavu ak človek zaplatí všetko naraz takže väčšina ľudí zaplatila všetko lebo chceli zľavu ;) keď sa hovorí A tak treba povedať aj B

@timeahav to, ze doobeda v pohode predával ešte zájazdy, hoci vedel ze o par hodín konci... toto je zase za mňa pekná blbosť. Malo by to byt normalne trestné
A first moment je preto first moment, lebo sa týmto spôsobom snažia získať cash, ktorý prirodzene potrebujú aj na tých, čo zaplatia iba zálohu.

Strana
z2