icon

Skryté poklady Chorvátska

petush21
22. máj 2025

Ahojte, ktoré miesta v Chorvátsku sú podľa vás najkrajšie ale nie také otrepané, kam chodí milión ľudí? Nejaké menšie, nenápadnejšie, čo nepozná každý, no pekné 🙂

alenka58
22. máj 2025

mne sa páči Brijuni

tiezjedna
22. máj 2025

@petush21 tie skutočne krásne a bez zástupov bez lode nikdy neobjavíš 😉 kamkoľvek sa dá dostať autom/trajektom, tak je to peklo. Ešte pred/po sezóne sa ich pár nájde (niekoľko poznám napríklad na Brači), ale inak je všade veľa ľudí...

negymama
22. máj 2025

u mna je to rieka Zrmanja, krasna priroda, kupanie v cistej rieke, vsade vazky vodne rastliny, ako v prirodopisnom filme. a neviem ako je v plnej sezone ale my sme boli koncom juna a malo ludi, decka skakali s lanom do rieky, mali zazitok.

queen_mary
22. máj 2025

Drage, konkretne eco resort buqez - mobilne domy.

babushkaem
22. máj 2025

Za mna duce, je tam čistá voda, piesok, a ked sme boli v sezóne minuly rok, tak ani vela ludi nebolo… chodíme uz ale hadam aj 10 rokov. Foto stiahnuté z netu kvoli piesok a moru 🤣

bloger
22. máj 2025

@petush21 Myslím, že aj ten ostrov Vis vyzerá celkom pekne. Nie je taký známy a navštevovaný. Určite ale má čo ponúknuť.

slawka2208
22. máj 2025

u mňa to bol Primošten ❤ do toho som sa zaľúbila možno niekedy ešte navštívime toto miesto, ale u nás to Chorvatsko stratilo také to čaro aké sme mali 10 rokov dozadu.

katica06
22. máj 2025

Za mňa tiež Duce, ak chcete piesok alebo ak kamienky, nám sa tam páči, už máme rezervácie na tento rok

a.nika
24. máj 2025

Mame HR prechodene od Istrie po Dubrovnik. Ak chcete kludnejsie miesta, odporucam ostrovy. Boli sme na 13-tich. Skuste napr. Dugy otok, Vis, Cres. Tento rok sa chystame objavovat Lastovo, kt. je okrem krasnej prirody znamy aj nizkym svetelnym smogom, preto laka milovnikov pozorovania nocnej oblohy. A kedze cesta trajektom zo Splitu tam trva 5 hod., tak tam skutocne chodia len milovnici ticha, kristalivo cisteho mora a neporusenej prirody.