Skúsenosť s Hotelom Nezábudka
Boli ste tam? Ako to tam vyzerá? Oplatí sa kúpiť ako darček pobytový kupón zo Zlavomatu?
No my sme boli v apartmánovom dome vedľa. Ten bol super 🙂 ono keby to nebolo za takú cenu tak asi porozmýšľam.. no už by som sa tam skratka nevrátila teda. Bolo to take ako keby boli jediný hotel a nemali konkurenciu že netreba meniť zvyky od 1980 ;)
Boli sme v tej chatke co je nad jazierkom... Ubytko moze byt... Strava da sa vybrat... Do wellnesu som radsej nesla... Asi som nemala citat recenzie... Uz by som tam asi znovu nesla...
Ďakujem. Asi nekúpim
No nasa skusenost je taka ako nazov...NEZABUDNES...a to v zlom
Nebudem riskovať, že kúpim ako darček a bude nanič. Fakt
aj my sme boli minuly rok..dost vela ludi tam bolo..aj vo wellnese..ten je taky maly..ten bazen som neriskovala..ten ma uz svoje najlepsie roky za sebou..

Ahoj my sme boli v tých zruboch cez zlavomat bolo super resp v maji fajne kúrili sme si sami čisto bolo vserko voňavé 😊akurát ten gauč taký starší no .....v hoteli neviem čítala som rôzne recenzie my sme mali stravu v hoteli a ta bola fantastická .....welnesss veľmi slabý vykupali sme sa sauny v pohode ale chladný prechod medzi bazénom satnami a taká pivnicova vôňa .....v podzemí 😊toto bolo mínus ale strava to vynahradila a ubytko zrub vravím Ok 😊😊😊