Skúsenosť s verne.sk
Ahojte,
chcela by som sa spýtať či máte skúsenosť s dovolenkou cez stránku verne.sk. Bolo všetko v poriadku ?
@katarina9955 treba si uvedomiť, že verne nie je cestovka, iba agentúra, teda predávajú zájazdy iných cestoviek. Treba si overiť cestovku, ktorá zabezpečuje zájazd.
Inak za mňa super, riešili so mnou veci o druhej v noci cez víkend len aby som mala to čo chcem.
@sissy27 viem že za všetko mohla tá cestovka, ale už len to objednanie dovolenky sprevádzali samé problémy, pani na nás v telefóne navrieskala, riešili sme to celú nedelu, doteraz si to pamätám.mozno sme mali len smolu na nahnevanu zamestnankynu, neviem. Ja ich odvtedy obchadzam :D
zalezi aj co chces. pozri si napr aj airstop.sk
Ahoj.My sme boli cez Verne 2x a teno raok ideme zasa zajazd už mame objednaný .Nemali sme zatial žiadne problemy .Dúfam že to bude fajn aj tento krát. Zatial som vždy chválila.
@weyhey Ahoj, išli ste cez rakusku, nemecku alebo slovensku CK? 🙂
@arcanne2 ja som ich kontakovala aj na online chat a hovorili že v pripade že sa cena zmení tak bud môžem doplatiť alebo mi peniaze vrátia tak uvidíme..

@katarina9955 my sme mali skusenost,žiaľ negativnu. Objednávali sme svadobnú cestu, aj sme všetko uhradili, prislo nam potvrdenie rezervácie. Vypli sme počítač a do večera sme nekontrolovali mail. Ráno našiel manžel mail že nám našli aj iné alternatívy, obratom odpísal že chceme tú ktorú sme zaplatili. Lenže oni to neobjednali a do rana zdrazela cena dovolenky, tak sme museli zrušiť izbu s výhľadom na more a ešte doplatiť 100€. Po príchode na dovolenku, šli sme na Tenerife nám meškal let cca hodinu, transfer nás nechal na letisku a odišli od nas.nechali nás na letisku kde ani zamestnanci na informáciách nevedeli po anglicky, my sme zas nevedeli spanielsky. Rukami-nohami sme si zohnali taxík ktorý nás zaviezol na hotel, platili sme takmer 40€. Žiaden delegát tam nebol počas celej dovolenky, prišiel až posledný den,povedal že peniaze za taxík nam vratia. Čakali sme ho 4 hodiny na recepcii, nakoniec prišiel a peniaze nám dal, ale celkovo za mňa verne nikdy viac. Celkovo veľmi zlá organizacia.