icon

Skúsenosti s autobusovými poznávacími zájazdmi

dennkka
6. apr 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti s autobusovými poznávacími zájazdmi? Chceli by sme nejaký skúsiť, ktorá cestovka je fajn? Recenziám veľmi neverím, radšej osobné skúsenosti, ďakujem.

ssimusska
6. apr 2025

@dennkka CK DAKA, odporúčam všetkými desiatimi 😄

dennkka
autor
6. apr 2025

@ssimusska pozerala som, ale tu na MK som čítala diskusiu, v ktorej boli samé zlé skúsenosti. a prosím ťa, kde ste boli pozrieť?

kachna13
6. apr 2025

Tiež som bola s Daka už dvakrát a pôjdem zas.. Môžem tiež len odporúčať

mirka2405
6. apr 2025

@dennkka Satur, Turancar...

pinkgirl
6. apr 2025

Ja som bola 2x so Satur v ČR, spokojnosť.

kamatopo
6. apr 2025

My sme boli so Saturn a maximalna spokojnosť. Konkrétne Paríž s deťmi. Mali sme úžasnú delegátku. Kolegyňa chodí zasa s Dáka a tiež si pochvaľuje. Tiež ju chceme vyskúšať.

dennkka
autor
6. apr 2025

@kachna13 a kde ste boli? Toľko je tých zájazdov, že sa neviem rozhodnúť.

kachna13
6. apr 2025

@dennkka boli sme na jednodňový vo Viedni - Schonbrunn a ZOO a potom ešte v Holandsku 5 dňový - Amsterdam a Keukenhoff (kvetinová výstava). Veľmi dobré všetko zorganizované a za dobrú cenu. Ešte mám veľa natipovaných, ktoré by som s nimi chcela.. nemám im čo vytknúť veru, boli sme spokojní

dennkka
autor
6. apr 2025

@mirka2405 pozerala som aj Turancar, boli ste niekde konkrétne?

done
6. apr 2025

@dennkka porovnaj si programy, DAKA máva odchody večer a celú noc sa cestuje v autobuse, ak nevieš spať po sediačky a za jazdy, nič moc. A navyše každé 3-4 hodiny zastávka na odpočívadle cca pol hodiny. Ráno umyť na čerpačke a hneď prehliadka mesta. Do hotela až večer. Cesta domov rovnako, teda v noci. Satur má niektoré zájazdy tiež s nočnou jazdou, ale aj také, kde je odchod ráno a večer už v hoteli. Spiatočná cesta ale tiež noc v buse. Turancar má skoro všetky s odchodom ráno a večer už v hoteli, ale spiatočná cesta je taktiež nocou v buse. Treba kus šťastia, aby posledný deň prehliadky nepršalo, prezliecť do suchého len na nie najčistejšom wc na čerpačke, prípadne na parkovisku, alebo v buse. Do busu sa nedá ísť v priebehu dňa, je odparkovaný mimo centra a vodiči majú odpočinok. Ak kvalita ubytovania na poznávačke tak vedie DAKA, niekedy majú aj 4-ku hotel, potom Satur také slabšie 3-ky a najslabší je v tomto Turancar - často 2-ky hotely a slabšie 3-ky v priemyselných zónach, alebo vedľa letiska. Treba počítať s tým, že po príchode do hotela sa nedá ísť nikam v okolí na večeru. Sprievodcovia sú o.k. dosť často sprevádzajú aj českí sprievodcovia. CK nemajú vlastných sprievodcov, takže sprievodcovia môžu sprevádzať pre všetky spomenuté cestovky.

done
6. apr 2025

@dennkka uvedené sa týka viacdňových zájazdov napr. Balkán, Škandinávia, Taliansko, Nemecko, Francúzsko, Benelux...

elenajezova
7. apr 2025

Chodím s DAKOU, úplná spokojnosť. Tiež Prima travel. A chcem ísť aj s Turancarom...

stankadu
7. apr 2025

Ck Prima travel aj Daka. Boli sme v Budapesti, Krakow.a solna bana Wielicska, zoo a Schonbrun vo Viedni, na vianocnych trhoch, Lednice Valtice a viac si nepametám ☺️ Asi začni 1-dnovymi zajazdmi, že či ti to sadne. A skús začať tým, čo ta baví.

ssimusska
7. apr 2025

@dennkka my sme s nimi nikdy nemali problém. Boli sme vo viacerých krajinách.

dennkka
autor
8. apr 2025

Dievčatá, ďakujem za užitočné informácie, pomohli ste mi zorientovať sa.