Skúsenosti s booking.com
Aké máte skúsenosti so zľavami v Booking.com?
ja som milo prekvapena, teraz co bezia cez booking tie akcie a navratky 10% z ceny ubytovania po pobyte naozaj to funguje. kolega si rezervoval cez moj link, vratil sa z pobytu pred tyzdnom a eura mu nabehli na ucet. stale funkcne, prikladam link, https://www.booking.com/s/57_6/661a5963
tak moj muz mal link pre priatelov na tu 10% zlavu po pobyte, 3ja moji priatelia pobyt absolvovali a vsetko super fungovalo, a dalsi 3ja boli v cakacke ze idu na pobyt, a booking link muzovi booking deaktivoval! (pricom 6ludi nie je 10 co je ponukane), stalo sa niekomu? ze fakt keby to muz nesledoval tak dava ludom link a taka hanba.
tu mam este ja svoj link volny keby niekto planoval pobyt,
https://www.booking.com/s/35_6/6c7b7909
@martina9999 ja mam v poslednej dobe skusenost, ze booking uz peniaze neposiela.
no muzovi poslali minuly tyzden 20eur a jeho znamemu 10%, a potom jeden den z nicoho nic, mu ten link zrusili, ked na svoj klikne tak nic, a tiez v historri nie je uz nic vidno ani ze kolko ludi ho vyuzilo a kolko planuje pobyt. ja som povodne myslela ze to celu akciu zrusili, ale co mne dali link pre priatelov, tam este nik nevyuzil, tak ten smelo funguuje, ale ako to vidim pochybujem ze slubovanych 10ludi to moze vyuzit, podla mna iba zopar prvych, potom im prepne a bloknu aj ten..?
@josie143 vidis to, ja som pozorne pozerala podmienky akoze oni pisu ze to mozu kedykolvek zrusit ale myslela som ze vsetkym nie jednotlivcom, lebo mnohym este ich link na 10% funguje aj historia, ako mne a ten muzov nie. dovod preco moozno to zrusili som sa docitala: 1)ze sam clovek ktory link od booking ziskal si nerezervoval ubytovanie do 3mesiacov od ziskania linku, to by tu sedelo no, lebo 2.7 muz ho ziskal a 2.10 link zrusili. ibaze on ma rezervaciu stale aktualnu nie povodnu tu zrusil ale iny hotel stale svieti..v historri
2) link vraj zrusia ludom ak maju pocit ze ho pozil niekto podozrivy..to tiez by mohlo sediet lebo poslednu rezervaciu cez ten link spravil muzov kamarat ktory ale tam dal super email a meno dfght takze veelmi doveryhodne no..
mne dali akurát link, tak ak by chcel niekto zľavu (a mne niečo hodiť :P), tak pokojne klikajte cez https://www.booking.com/s/13_6/szaboi48
Dobry vecer ,potrebujem poradit rezervovala som si ubytovanie cez booking kde ma niekolko krat vyhodilo ze mam neplatnu kartu ktoru mam na svoje meno a je platna do 04/23 a to najhorsie je ze mi 6 dni pred ubytovanim zrusili ubytovanie a to mam zaplatenu letenku a ubytko nikde
@oli18 Dobrý deň. Práve svojvoľne zmenili termín. Ale v ten termín sme inde už. Mame zaplatene inde hneď ako sa vrátime 21.5.23. Termín bol 18-21.5 vo Valčianskej doline a len prišiel mail že to zmenil od 21.5-24.5.23
@yanni dobrý deň, chcel by som sa poradiť, vidím že veľa bukujete cez booking ja prvýkrat a troska nie som stotozneny a poskytnutím všetkým informácií o platobnej karte. Viete mi povedať ci je to bezpecne? Ďakujem
@1992patrik jasne, ze je to bezpecne. Ked objednavas tovar z internetu a platis kreditkou, to sa ti nezda nebezpecne? Uplne rovnaky princip. Cez booking.com ponukaju ubytko rozni majitelia. Hotely, hotelove siete, mensie hotely, penziony, sukromne osoby. Podla toho sa casto odvija aj platenie. Hotely väcsinou nevyzadujz platit dopredu, casto nemusis ani nic zadavat, len booknes a platis potom na mieste. Mensie ubytovacie zariadenia si bud pytaju zalohu hned alebo len ti bloknu urcitu ciastku (väcsinou storno ciastku) na kreditke. Sukromne osoby obcas vyzaduju platit dopredu. My vyberame ubytko vzdy s moznostou storna, ak by nieco. Ale kreditku udavas vzdy.
@vamajka áno ale pravidlo to nie je. Preto píšem, že prenajímatelia majú rôzne možnosti. Keď majú údane, že platba možna az po príchode priamo na mieste, tak väčšinou nemusíš nič udávať. Dostaneš len potvrdenie rezervácie. Slovensko je malé na porovnanie. Na Sk som dokonca v Tatrach musela platiť v hotovosti. A nebol to au taký maly penzión. 2 roky dozadu. Vo svete často chcú aspoň dáta kreditky, aj keď nič nestiahnu. To je normálka. Nie len pre booking ale aj iné platformy alebo priamo hotely. My bookijěe hocijako, ale nikdy nie s kompletnou platbou dopredu a bez storna. Storno možnosť je u man priorita. Ja mám napr. Na najbližšie 2 mesiace už 8 rezervácii. Všetky s možnosťou storna.
Zdravím vás potrebujem troch pomoct ako to funguje cez booking keď zaplatím letenku aj hotel čaká niekto na letisku kto nás vyzdvihne na letisku cez či si mám hľadať niekoho