icon

Skúsenosti s cestovkou Via Adria do Chorvátska

gupka27
6. jún 2025

Ahojte, prosím Vás cestovali ste niekto CK Via Adria do Chorvátska autobusom?
Chceme ísť na Makarsku väčšinou majú písané že doprava autobusom z BA ale my potrebujeme ísť zo ZA. Písala som si s nimi a že nieje problém nastúpiť aj v ZA. Len teda potrebujem vedieť či má niekto skúsenosti. Aby mi týždeň pred dovolenku nezmenili nástupné miesto.
A celkovo môžete mi napísať aj vaše skúsenosti s touto CK. Ďakujem

momalu
16. jún 2025

@gupka27 boli sme minulý rok,nastupovali sme v Tn.Za nami sedeli panie čo im zmenili nástupné miesto čakali sme na ne v Trnave.Ale inak všetko bolo ok

gupka27
autor
17. jún 2025
@momalu

@gupka27 boli sme minulý rok,nastupovali sme v Tn.Za nami sedeli panie čo im zmenili nástupné miesto čakali sme na ne v Trnave.Ale inak všetko bolo ok

@momalu môžem vedieť kde ste boli konkrétne v Chorvátsku? A prestupovali ste v BA či ste išli z TN priamo až do Chorvátska? Ďakujem za odpoveď

momalu
18. jún 2025
@gupka27

@momalu môžem vedieť kde ste boli konkrétne v Chorvátsku? A prestupovali ste v BA či ste išli z TN priamo až do Chorvátska? Ďakujem za odpoveď

@gupka27 Tucepi my sme šli priamo bez prestupu iba sme zberali a čakali sme v Bratislave na tie 2panie co im presunuli nástupné miesto

gupka27
autor
18. jún 2025
@momalu

@gupka27 Tucepi my sme šli priamo bez prestupu iba sme zberali a čakali sme v Bratislave na tie 2panie co im presunuli nástupné miesto

@momalu neboli ste v Tučepi náhodou v penzióne AQUA?

momalu
18. jún 2025
@gupka27

@gupka27 myslela som ze to bolo v Trnave,muž má popravili.Ale to je v podstate jedno.Ano a mali sme polopenziu vo vile Vinke

gupka27
autor
18. jún 2025
@momalu

@gupka27 myslela som ze to bolo v Trnave,muž má popravili.Ale to je v podstate jedno.Ano a mali sme polopenziu vo vile Vinke

@momalu ide tam jedna známa a tiež sa boji či dobré objednala😁 Ďakujem ti za info uvidíme kde teda nastúpime. Pekný deň