Skúsenosti s cestovnou kanceláriou Airstop
Ahojte dievcence,chcem Vas poprosit,mate niektora skusenosti,Airstop,zvazujeme dov.,a maju dobre ceny,dakujem..
@jockey este otazocka,sprostedkuju cely zajazd aj s transgerom,maju fajn ceny,len nemam skusenost,a bojim sa aby sme s malickou dade nezostali...
@nanabries Airstop nie je CK ale CA, teda zájazdy neorganizujú, len ich predávajú.
Čo sa týka komplexnosti, tak si treba dobre prečítať popis, lebo naozaj predávaju aj zájazdy bez transferu v mieste príletu.
Každopádne doporučujem, napr. aj preto, že v destináciách nakupujú kvalitnejšie izby ako slovenské CK (a za nižšie ceny).
@nanabries Airstop nie je CK ale CA, teda zájazdy neorganizujú, len ich predávajú.
Čo sa týka komplexnosti, tak si treba dobre prečítať popis, lebo naozaj predávaju aj zájazdy bez transferu v mieste príletu.
Každopádne doporučujem, napr. aj preto, že v destináciách nakupujú kvalitnejšie izby ako slovenské CK (a za nižšie ceny).
@jockey Dakujem velmi pekne,za odpoved,ste zlata..
a kde ste s nimi boli?ano viem,ze su agentira..vedeli by ste mi aj zavolat?alebo mozem aj ja Vam,ak date t.c.

@nanabries ja mám niekoľko násobnú a vždy spokojnosť, boli sme s rakúskymi a nemeckými CK