Skúsenosti s cestovnou kanceláriou DER Touristik - odlety z Viedne
Ahojte, boli ste uz na dovolenke s vyssie uvedenou cestovkou ? Tento rok chceme ist na poslednu chvilu do Tuniska a vsetko je vypredane, iba tato ck ponuka zajazdy, odlety su z viedne. Ak ste uz niekto boli, ako je to s delegatom v destinacii ? Je slovensky hovoriaci ?
Na nete su hrozne recenzie na tuto ck preto ma zaujima osobna skusenost. (Ps. Vela ludi si to zamiena za kartago a fischer takze na tie sa nepytam)
Dakujem moc
@gretulienka156 boli sme na kanárskych a všetko ok
@gretulienka156 nebudú to slovenský delegáti, inak ok
Pri rakuskych alebo nemeckych CK nemas slovensky hovoriaceho delegata. Je tam lokalny clovek, ktory hovori nemecky a anglicky.
Patria pod CK Fischer. Boli sme s nimi teraz v Turecku a spokojnost. Delegat bol slovensky, ale leteli sme z KE.
My sme s nimi boli viackrat v Turecku, ziadny problem, delegat urcite po slovensky hovorit nebude, nas ani po anglicky jeden rok len nemecky
@gretulienka156 Kartágo a Fischer netvoria Der touristik?
Der Touristik je Kartágo+Fisher. Nikto si nič nezamieňa.
Až na to, že naopak. Fischer aj Kartágo patria pod DER Touristik a ta zase pod REWE koncern. Nakoľko ma DER asi stonásobnu velkost a obrat oproti Fischeru a Kartágu dokopy, je dosť úsmevné tvrdiť, že im patrí alebo ho tvoria.
@gretulienka156 Kartágo a Fischer netvoria Der touristik?
@oliverceky dobre tak preco ked si vyhladam dany zajazd cez kartago a fischer tak mi najde ze je vsetko vypredane ? Naopak najdem si cez inviu a tam mi najde cez DER vela zajazdov.
Až na to, že naopak. Fischer aj Kartágo patria pod DER Touristik a ta zase pod REWE koncern. Nakoľko ma DER asi stonásobnu velkost a obrat oproti Fischeru a Kartágu dokopy, je dosť úsmevné tvrdiť, že im patrí alebo ho tvoria.
@vroni dobre tak preco ked si vyhladam dany zajazd cez kartago a fischer tak mi najde ze je vsetko vypredane ? Naopak najdem si cez inviu a tam mi najde cez DER vela zajazdov.
@vroni dobre tak preco ked si vyhladam dany zajazd cez kartago a fischer tak mi najde ze je vsetko vypredane ? Naopak najdem si cez inviu a tam mi najde cez DER vela zajazdov.
@gretulienka156 oni su obrovska siet, predavaju v Nemecku tisice zajazdov. Ako bolo pisane vyssie, su sucastou medzinarodnej siete, ktorej vlastnikom je REWE. A oni maju dostataocny pocet zajazdov z inych letisk ako su tie slovenske. Ci sa jedna o nemecke letiska, alebo tie rakuske, ako je Vieden. Kartago/Fischer je iba sucastou tejto siete, jednym malym kuskom.
Cize ponuka zo Slovenska zodpoveda aj tej kupyschopnosti obyvatelstva. Ak s nimi chces z Rakuska, tak musis pocitat s tym, ze tam slovensky delegat nebude. Ani na letisku ani v danej destinacii. Ano, maju vela zajazdov z Viedne, lebo tak to je pochopitelne, ze to Rakusko je vacsi trh ako Slovensko.
Mne ked idem na stranku Fischer a zadam Tunisko vyhlada viacero hotelov a terminov aj v zlavach.
@gretulienka156,preto, lebo ma DER podstatne väčšiu kapacitu a kontinenty. Čiže DER kúpi 100 miest v hoteli, z toho da 10 Fischeru, 8 Kartagu, 22 iným podspoločnostiam a zvyšok si nechá pre vlastnú potrebu.
@gretulienka156 ale ak nemyslíte spojené cestovky Kartágo s Fischerom=Dertouristik. Nemecká cestovka je niekto úplne iný- Dertour.
@gretulienka156 ale ak nemyslíte spojené cestovky Kartágo s Fischerom=Dertouristik. Nemecká cestovka je niekto úplne iný- Dertour.
@marcaurel, nie. DER Touristik a DER Tour je jedna a tá istá spoločnosť. Tour je zastresujuca organizácia a Tour operátor, Touristik je čisto predaj zájazdov.
@marcaurel ja si tiez presne toto myslim
@gretulienka156 oni su obrovska siet, predavaju v Nemecku tisice zajazdov. Ako bolo pisane vyssie, su sucastou medzinarodnej siete, ktorej vlastnikom je REWE. A oni maju dostataocny pocet zajazdov z inych letisk ako su tie slovenske. Ci sa jedna o nemecke letiska, alebo tie rakuske, ako je Vieden. Kartago/Fischer je iba sucastou tejto siete, jednym malym kuskom.
Cize ponuka zo Slovenska zodpoveda aj tej kupyschopnosti obyvatelstva. Ak s nimi chces z Rakuska, tak musis pocitat s tym, ze tam slovensky delegat nebude. Ani na letisku ani v danej destinacii. Ano, maju vela zajazdov z Viedne, lebo tak to je pochopitelne, ze to Rakusko je vacsi trh ako Slovensko.
Mne ked idem na stranku Fischer a zadam Tunisko vyhlada viacero hotelov a terminov aj v zlavach.
@muchotrafka298 no dakujem konecne podstatna odpoved "nemaju slovenskeho delegata"... a dalsia vec, ja hladam v konkretnom termine od-do , takze preto mi cez kartago a fischer nevyhlada nic.
@marcaurel ja si tiez presne toto myslim
@gretulienka156, myslíš si zle, ma to aj Fischer na svojej stránke, patria pod REWE

Boli sme minulý rok v Egypte, Tunisku cez nich.
Všetko v poriadku, bez problémov.
Delegáti boli v oboch prípadoch " lokálni " , hovorili nemecky,anglicky pomenej