Skúsenosti s cestovnou kanceláriou Via Adria
Ahojte, boli ste niektorá s touto cestovkou v Chorvátsku busom napr. vlani? Napísali mi, že nastúpné miesta sú aj po Slovensku. Nad čím premýšľam je to, že pri rozkliknutí ubytka na ich stránke je to v češtine. Tak ma napadlo, či to predávajú inej cestovke. K tomu mi ešte vyskočilo ck české kormidlo, kde som našla rovnaké ubytko, lacnejšie o 140e, len nemajú dobré recenzie, hlavne na dopravu. Trasu majú cez Blavu, preto ma napadla spojitosť týchto dvoch cestoviek. Keďže si len robím prieskum miest, viac som sa nepýtala. Na ďalšej strane môžu natrepať hocičo, preto hľadám reálne skúsenosti.
bežne sa predávajú zájazdy iných CK, ale ak sú zlé recenzie nešla by som
@lucka_ke slovenská má celkom dobré, na rozdiel od českej
áno boli sme cez ňu v roku 2023, ale my sme šli vlastnou dopravou..všetko prebehlo v poriadku..prečo neskúsite priamo chorvátske stránky s ubytovaním? a vyjde vás to najlacnejšie..
Ahoj keďže nám padlo Štúrovo tak akurát pár dní pozerám last minute a práve táto cestovka mi udrela do očí...tak sa sem pripnem ak niekto napíše skúsenosti...ja by som busom do Talianska alebo Chorvátsko piesočná pláž... Ďakujem za každú informáciu ak niekto bol aj v Taliansku s nimi. Inak na FB majú vyše 200 recenzií, asi väčšina spokojných.
áno boli sme cez ňu v roku 2023, ale my sme šli vlastnou dopravou..všetko prebehlo v poriadku..prečo neskúsite priamo chorvátske stránky s ubytovaním? a vyjde vás to najlacnejšie..
@zuzacka16 kvôli tomu, že len busom a nemám nervy riešiť to spojmi, preto je cestovka pre mňa pohodlnejšia. Ale už sme boli napriamo cez booking, vtedy autom.
Aha, jasné, chápem..nemali sme problém, sú spoľahlivi
Prosím Vás a nemáte skúsenosti s CK AZAD? Tiež ponúkaju celkom lacné autobusove zájazdy do Chorvátska...

bežne sa predávajú zájazdy iných CK, ale ak sú zlé recenzie nešla by som