icon

Skúsenosti s CK Fisher na letnú dovolenku

cinky16
8. apr 2025

Ahojte, vyberame letnu dovolenku a zvazujeme ju cez CK Fisher, s touto CK nemame skusenosti, spoja mi ju s CK Kartago a DER Touristik. ako ste boli spokojní vy? pomer, kvalita, cena,strava, cistota?

oli18
8. apr 2025

Pomer cena, kvalita, strava, cistota nezavisi od cestovky, ale od urovne hotela a od urovne hotela sa odvija cena, strava, aj cistota. Kazda cestovka ma drahsie, aj lacnejsie hotely. Primarne plati, cim vyssia uroven hotela, tym vyssia cena a kvalitnejsie sluzby. Je na tebe a tvojej penazenke, co si vyberies.
S Fischerom sme boli davno na Rodose ALL v 5☆ hoteli, boli sme spokojni. Z lietadla sme isli do toho hotela sami, doslo pre nas na letisko auto.

anavik29
8. apr 2025

@cinky16 my sme boli spokojní, minulý rok sme boli s nimi v Egypte, tento rok ideme opäť....no služby, podľa toho aký hotel si vyberiete...

veronka1996
8. apr 2025

Ja som bola s nimi este pred covidom v Rusku, bola som spokojna.

jahoda1986
26. jún 2025

@cinky16 zdravím boli sté cez túto cestovku? Všetko v poriadku prebehlo? Ideme aj my tento rok cez der touristik s muž číta recenzie že nie sú ľudia spokojni. Ďakujem

cinky16
autor
26. jún 2025
@jahoda1986

@cinky16 zdravím boli sté cez túto cestovku? Všetko v poriadku prebehlo? Ideme aj my tento rok cez der touristik s muž číta recenzie že nie sú ľudia spokojni. Ďakujem

@jahoda1986 dobrý deň, my sme sa nakoniec rozhodli pre CK Satur, nakolko cez nech chodievame uz 15 rokov na dovolenky. Fisher/der tourisitik/Kartago nepoznam bali sme sa

cinky16
autor
26. jún 2025
@cinky16

@jahoda1986 dobrý deň, my sme sa nakoniec rozhodli pre CK Satur, nakolko cez nech chodievame uz 15 rokov na dovolenky. Fisher/der tourisitik/Kartago nepoznam bali sme sa

@cinky16 a vlasne kartago skrachovalo, pridruzili sa k fischer