icon

Skúsenosti s dovolenkou v hoteli Noah Ark Deluxe?

matas13
21. dec 2024

Ahojte, bol niekto v roku 2024 na dovolenke v tomto hoteli?
Vyberám dovolenku, no pri čítaní recenzií som otvárala oči
Ďakujem

zic
21. dec 2024

Ak je to ten vedla Limaku, tak radsej Limak hned vedla

macka06
21. dec 2024

@zic nie vedľa limaku je asi kaya

zic
21. dec 2024

@macka06 jasne, mas pravdu..

Hlavne by som si pozrel na youtube videa od turistov z plazi (a z hotela)... cim "mladsie" videa, tym lepsie...

macka06
21. dec 2024

@zic ja noah neodporúčam... Bola známa a vravela, že na 5* to nemá a minulý rok rodina a tiež to isté, že sa im nepáčilo...

malaopicka
21. dec 2024

Kaya je z tých hotelov najlepšia (myslím Noah aj Limak). Ja osobne by som si vybrala už radšej Arkin a oželela by som tu pláž. Ale každý má inú predstavu. Ak ti stačí v pohode pláž a chceš exkluzívne ubytovanie a služby, tak Arkin, ak chceš krasnu pláž a stačí ti hocijaký hotel, tak ber Kayu. Najlepší pomer kvalita aj cena za mňa osobne.

macka06
21. dec 2024

@malaopicka tiež som za Arkin... Arkin nemá takú istú pláž ako Limak??

malaopicka
21. dec 2024

@macka06 nie nie, to je úplne inde. Limak, Kaya a Noah sú prakticky na jednej pláži, aj keď Noah má dovezený piesok.

tanyan
22. dec 2024

2023 sme boli v Noah, 2024 v Kaya. V Noah sme boli priamo v hoteli a bolo to vynikajúce, ale chýbali nám vodné "športy." V Kaya sme boli vo vilkách a mali sme ďaleko k moru, ale aj tak bolo fajn. My alkohol nepijeme, ale v Kaya je originál a v Noah bol "domáci."
Ja si idem na dovolenku oddýchnuť a užiť si s rodinou, takže som ochotná drobnosti aj prehliadnuť či tolerovať. Do oboch by som sa pokojne vrátila. Najdôležitejšie je s kým ideš. 😉
Pozri aj recenzie v skupine o Cypre...