Skúsenosti s dovolenkou v Olympian Village 5*
Ahojte,
neviem sa rozhodnut, ci ano ci nie. Recenzie su velmi velmi rozpacite… bohuzial mam na leto 2026 velmi obmedzeny rozpocet, kedze 2025 sme mali vela neplanovabych vacsich vydajov…
Pri tomto rezorte by sme sa zmestili pri klasickej izbe 2+2 vyhlad do zahrady… moj rozpocet je cca 3500€ na tyzden pre 2 dospelych a 2 deti (12 a 6 rokov v lete)…
Preto ma velmi potesia vase realne skusenosti s tymto rezortom. Naj z tohto roka 😊
Dakujem
Pozri v tejto skupine. Napíš do lupy olympian village a vyhodí ti diskusie. Posledná je z októbra, kedy sa tam rozoberal práve tento hotel. Tak prípadne sa zapoj do tej diskusie.
https://www.modrykonik.sk/group/2170/
@melanta super vdaka. To s vyhladavanim mi veru nenapadlo 👍🏻
My sme tam boli ubytovaní v časti Gold či ako sa to volalo. Za mňa priemerný hotel s priemernymi službami a veľmi malými izbami. Už by som tam nešla. Neviem ako je teraz cenovo, ale skús pozrieť Amada Colossos na Cypre.
My sme tam boli ubytovaní v časti Gold či ako sa to volalo. Za mňa priemerný hotel s priemernymi službami a veľmi malými izbami. Už by som tam nešla. Neviem ako je teraz cenovo, ale skús pozrieť Amada Colossos na Cypre.
@martinka13 amada je na rodose. A vychadza to pre nas nad 6tis euro 😂
@martinka13 amada je na rodose. A vychadza to pre nas nad 6tis euro 😂
@anonym_autor ešte Xanadu Egypt - veľmi luxusný, boli sme min rok a skvele bolo. Deti 2 a 4 roční - žiadne tráviace problémy. 12 dni 4000 nás stálo na týždeň budeš mať menej
Nám nacenili Olympiu na toto leto pre štyroch na 11 dní (2 dospelí a deti 14 a 17) na takmer 7000€, ale keďže sme investovali dosť peňazí do domu, tak sme si vybrali inú dovolenku. Uvidíme koľko to bude na budúci rok. Tiež si rada prečítam recenzie na tento rezort.

Pozri v tejto skupine. Napíš do lupy olympian village a vyhodí ti diskusie. Posledná je z októbra, kedy sa tam rozoberal práve tento hotel. Tak prípadne sa zapoj do tej diskusie.
https://www.modrykonik.sk/group/2170/