icon

Skúsenosti s hotelom Caesar Bay Resort v Marsa Matrouh

28. okt 2025

Chcela by som sa opýtať na reálne skúsenosti s týmto hotelom páči sa mi tak uvažujem o letnej dovolenke už teraz vzhľadom na cenové lepšie ponuky.Alebo môžte odporučiť hotel v marsa ideme 2+1(12rokov)cena Max do 3000€.Ďakujem veľmi pekne

anonym_2e7010
28. okt 2025

v tejto lokalite ten zaliv Jaz Bay - je tam 6 hotelov - Jaz Crystal, Jaz Blue, Jaz Sakhra, Jaz Tamerina - ten je cenovo asi najdostupnejsi, ale super. Pozri cez Reisetourist, Satur alebo Cedok

autor
28. okt 2025
@anonym_2e7010

v tejto lokalite ten zaliv Jaz Bay - je tam 6 hotelov - Jaz Crystal, Jaz Blue, Jaz Sakhra, Jaz Tamerina - ten je cenovo asi najdostupnejsi, ale super. Pozri cez Reisetourist, Satur alebo Cedok

@anonym_2e7010 pozerala som tieto hotely ceny sú už nad3 ..4000 pre troch ľudí

jaja20
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_2e7010 pozerala som tieto hotely ceny sú už nad3 ..4000 pre troch ľudí

@anonym_autor Ja som bola s Fischerom/Kartágom v hoteli Ghazala resort & spa ( ex Rixos Alamein ) a bola som veľmi spokojná. Možno by ste sa zmestili do rozpočtu.

autor
29. okt 2025
@jaja20

@anonym_autor Ja som bola s Fischerom/Kartágom v hoteli Ghazala resort & spa ( ex Rixos Alamein ) a bola som veľmi spokojná. Možno by ste sa zmestili do rozpočtu.

@jaja20 pozrela som si ho je nádherný určite ste si tam užili len tiež predražený pre nas

jaja20
29. okt 2025
@anonym_autor

@jaja20 pozrela som si ho je nádherný určite ste si tam užili len tiež predražený pre nas

@anonym_autor v Marsa Matrouh sú takmer všetky hotely 5* a za kvalitu sa platí. Skús ešte pozrieť Borg Al Arab, ten má asi len 4* , tak by mohol byť lacnejší.

slavomira236
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor marsha matrouh je drahsia ako hurgada. Sledujem to tiez by som chcela vyskusat.