Skúsenosti s hotelom Imperial v Chorvátsku
@pluss Imperial príp.Imperial Blue&Green Vodice
@tulipanik12 hej pred 30 rokmi 😀😀😀😀 to si pamätám v kúpeľni sme mali ešte dieru po guľke
Nesla by som tam, lebo je to velmi hlucne prostredie. Diskoteky kazdu noc do pol piatej rana a randal na kilometre. Chodime do Vodic, ale cim dalej od tohto hotela
@catca25 Máš úplnú pravdu,my ideme práve odtiaľ,no akosi nás nik nato predom neupozornil,tak som len bola zvedavá či majú také skúsenosti aj ostatní.A to nehovorím o polpenzii,ku ktorej si na večeru platíš nápoje!!!
@tulipanik12 pri polpenzii sa všade platíš nápoje
@misana84 NO to som ešte nepočula čo žijem ,pretože aj tam sa ľudia rozhorčovali,že ku raňajkám sú zadarmo a pri večeri sa už platia.Takže asi ťažko. .
@tulipanik12 tak treba cestovať, je to tak!
Vždy boli nápoje k polpenzii platené
@tulipanik12 nastudujte si to
Polpenzia nedefinuje množstvo, len rozsah. Výberu a spôsob stravovania. V polpenzii je ďalej aj večera, ktorá môže byť podávaná, alebo z výberu z bufetových stolov. Kým súčasťou stravovania pri raňajkách môžu byť nápoje, mlieko, džúsy, či káva a čaj, v prípade večere sú často nápoje za úhradu. Ak ste v jednom hoteli zažili nápoje k večeri, v druhom je veľmi nesprávne vyčítať pochybenie, či okrádanie zákazníka. V každom prípade je len na hoteloch v akom rozsahu ponúkajú nápoje rovnako ako v akých cenách.
@misana84 je síce pravda,že väčšinou mávam all inclusive aj minulý rok na Malorce,no je to blbosť.Mala som pred časom dlhším aj polpenziu,no s nápojmi v cene a keďže sa v recenziách na tento hotel viac ľudí nad tým pozastavovalo a tí písali,že inde to tak nebýva zvykom.To že ty preferuješ taký typ hotelov,kde si vieš doplácať nápoje to je tvoja vec !
@tulipanik12 🤦🏼♀️
@tulipanik12 kto mi písal? Že sú nápoje k polpenziu??? Pani vyššie píše že sú platené a vytiahla som definíciu polpenzia
No, bola som vo viacerych hoteloch ale zatial som mala napoje zadarmo iba s all inclusive. Ale ako tak rozmyslam, v Olympia Sky sme dostali k ranajkam 1 napoj zadarmo. Ale iba jeden a k ranajkam.
@catca25 Ja iba rozmýšľam či všetci tí ľudia,ktorí sa rozhorčujú v komentároch na daný hotel kvôli nápojom tiež chodievajú len s all inclusive prípadne nechodievajú nikam? A to nehovorím o prítomných zúčastnených rozčuľujúcich sa priamo na mieste. Ja osobne to poznám tak,že viac hláv rovná sa viac rozumu.No v budúcnosti si určite na takéto "polpenzie" dám pozor.
@tulipanik12 Koniec koncov 3* hotel asi hovorí za všetko.
@tulipanik12 kto a kde v komentároch sa rozhorčuje????vy si naštudujte čo je polpenzia a all…

@tulipanik12 treba viac popísať....imperialov je tam viac ako dosť