Skúsenosti s letmi Scoot z Viedne do Phuketu
Ahojte ,letel už niekto z Viedne do Phuketu spoločnosť Scoot? Je to dobré lietadlo? Pohodlné ? Neviem ako tam vydržíme 12h .
Je to lowcost letecka spolocnost, takze tam nic extra necakaj. Na internete najdes vela recenzii.
A ako máme vedieť čím letíte? Myslíš, že majú len jedno?
@anonym_9b45a6 Dreamliner787
@anonym_9b45a6 Dreamliner787
@jankajanka123 12 h je vždy nafigu....ak nemáš 1.triedu 😉
Tak ja skusenost mam ze Scoot 787 predava business sedacky ako extra legroom (Teda aspon v tom co som letel po azii niesu to lie-flat ale taky stary budiness) a cena sa za to oplatila
Inak ich 787 sa nebude lisit moc od tych co lietaju z BA do vietnamu a pod aj obrazovky mali.
Takze odvolavam moj predosly prispevok
Tutok mas presne to lietadlo na presne tvojom lete
Ziadne obrazovky :( tak asi sa scoot od mojej cesty konsolidoval
Takze odvolavam moj predosly prispevok
Tutok mas presne to lietadlo na presne tvojom lete
Ziadne obrazovky :( tak asi sa scoot od mojej cesty konsolidoval
@martinmmartin vyzera to strasne😭
Tak ja skusenost mam ze Scoot 787 predava business sedacky ako extra legroom (Teda aspon v tom co som letel po azii niesu to lie-flat ale taky stary budiness) a cena sa za to oplatila
Inak ich 787 sa nebude lisit moc od tych co lietaju z BA do vietnamu a pod aj obrazovky mali.
@martinmmartin a ako to je s batožinou? Merajú každému? Je to na váhu ? Nechcem robiť zmätky na letisku , viem že rozmery sú 54cm x 38cm x 23cm , ale absolútne neviem kde si mám kúpiť taký kufor,prip. Ruksak . Čo som sa dočítala tak môžem mať dve batohy?

A ako máme vedieť čím letíte? Myslíš, že majú len jedno?