Skúsenosti s návštevou Bahrajnu v auguste
Ahojte, boli ste niekto v Bahrajne v Auguste? mam rada teplo, ale obavam sa tej silnej klimy v hoteloch a neviem si realne predstavit 42C cez den / ci 34C v noci
Nikdy viac. To nie je dovolenka ani vylet ani ako si to nazves, to je trápenie. Cez deň sa vonku fungovať nedá. Nielen že je brutal horuco ale vzduch je ťažky a neda sa ani dychat. V ziadnom pripade neodporucam aj ked ceny mozu byt lakave :D
@bibasc bola kamoška minulý rok v auguste a veľmi si pochvaľovala, že všetko bolo super. Teraz sa vrátili susedia z Egypta, mali 45 stupňov, stále bolí vo vode, ale tiež si pochvaľujú.
@bibasc bola kamoška minulý rok v auguste a veľmi si pochvaľovala, že všetko bolo super. Teraz sa vrátili susedia z Egypta, mali 45 stupňov, stále bolí vo vode, ale tiež si pochvaľujú.
@margotka17 ja vonku umieram uz pri 34C 😂😂😂 ideme nakoniec inde, ja by som to teplo asi nezvladla
@mmonika v ktorom hoteli a môžem poprosiť recenziu?
Ďakujem
@oliverceky boli sme v hoteli Vida Beach resort
@bibasc ahoj my sme boli v októbri a bolo ešte veľmi teplo ...v auguste určite nie je tam veľmi horúco.
@oliverceky boli sme v hoteli Vida Beach resort
@mmonika ahoj ako sa vam tam pacilo? Strava drinky? Dalo sa? A voda pozvolny vstup?

Chodím do Bahrajnu a Blízky východ v lete, ale pracovne. Súkromne by som tam v lete nešla, ani keby mi dali first claas a Four Seasons zadarmo.