icon

Skúsenosti s predlžovaním dovolenky kvôli chorobe

11. júl 2025

Ahojte. Sme na dovolenke v zahranici. Bohuzial dcera ma infekcne ochorenie. Dnes ideme k lekarovi a ten rozhodne ci mozeme zajtra letiet.
Poistenie mame. S poistovnou sme komunikovali po vysetreni mame volat a dohodnut sa na dalsom postupe.
Mate niekto skusenost, ze ste museli predlzit dovolenku zo zdravotnych dovodov? Ako to prebiehalo? Ostali ste na povodnom hoteli? A co nahradny let? Transfer na letisko?
Dakujem

arieska
11. júl 2025

ak ste cez CK tak všetko riešiť s delegátom...

autor
11. júl 2025
@arieska

ak ste cez CK tak všetko riešiť s delegátom...

@arieska sme cez ck a delegatka ma odkazala na poistovnu. Sama nevie co bude nasledovat, este sa s takou situaciou nestretla.

anonym_ece5b8
11. júl 2025

Suseda to tak mala zostali v hoteli záleží či bude miesto...platili si všetko sami transfer, taxík, hotel a potom to poisťovňa preplatila.Co je dcérke?

autor
11. júl 2025
@anonym_ece5b8

Suseda to tak mala zostali v hoteli záleží či bude miesto...platili si všetko sami transfer, taxík, hotel a potom to poisťovňa preplatila.Co je dcérke?

@anonym_ece5b8 dostala kiahne 😌 takze skoro cela dovolenka na izbe.
Nam bolo komunikovane, ze na poistovna vsetko zabezpeci tak snad. Lebo neviem ako by som si sama vybavovala transfer, letenky atd.
Urcite manzel so starsou dcerou poletia domov. Ja ostanem s mladsou.
O kolko sa im to predlzilo?

oliverceky
11. júl 2025
@anonym_autor

Nam bolo komunikovane, ze na poistovna vsetko zabezpeci tak snad. Lebo neviem ako by som si sama vybavovala transfer, letenky atd.

@anonym_autor prajem rýchle uzdravenie

slavomira236
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zvycajne to funguje tak ze vsetko si zaplats sama a potom ziadas id poistovne

autor
12. júl 2025

Takze nevieme nic. Hotel kde sme je pre poistovnu drahy, dnes do 11tej sa musime vystahovat, lekara mame hned vedla hotela a este nevieme kde budeme, kam pojdeme.

luciq1
12. júl 2025
@anonym_autor

Takze nevieme nic. Hotel kde sme je pre poistovnu drahy, dnes do 11tej sa musime vystahovat, lekara mame hned vedla hotela a este nevieme kde budeme, kam pojdeme.

@anonym_autor držím vám palce, zaujíma ma tato situácia ako sa k tomu postaví poisťovňa..aké ubytko dostanete a tak...poistenie je nutné asi predĺžiť, či?