Skúsenosti s víkendovým kúpáním v Lido di Jesolo
Prosím napíšte mi skúsenosti na víkendové kúpanie v Lido di Jesolo - Taliansko. Je to vhodné aj pre deti, keďže je to cesta autobusom. Sú na pláži aj solciáne zariadenia? (WC, sprchy)
Deti majú 8 a 10 rokov. Viem,že je to náročná a dlhá cesta. Preto si to zisťujem, ako to zvládli vaše deti.
To sa fakt neoplati.
Ja som bola s mamou pred 3 rokmi. Výlet super ak chcete vypadnúť na víkend preč. Treba sa ale pripraviť na viac cestovania ako skutočného času tam stráveného. My sme isli cez bartotravel. Myslím o 9 večer a cca o 8 ráno sme parkovali. Samozrejme pravidelné prestávky na pumpe tuším po 3 hodinách- akoze sú to také "cikpauzy " ale keď ide cely autobus, my sme išli dokonca 2 tak to na pumpe zaberie chvíľu casu+ ráno sme mali takú 45min prestávku na takej vacsej pumpe aj vrátane hygieny, kávy a raňajok. Čistý čas co sme boli v Bibione bol asi 12 hodín...hneď sme išli na pláž, cez obed sme sa najedli na pláži v bare, poobede sme si pozicali bicykle a odviezli sa k majáku, potom sme si dali večeru a išli na bus. Podľa mňa netreba nad tým veľa rozmýšľať a proste ísť..je kopa miest na svete kam by som chcela ísť a nie všade sa dá byť týždeň na dovolenke. Takže za mna fajn výlet, veľmi radi nato spomíname 🙂
A podla mňa to deti zvládnu v pohode..viem, ze vtedy s nami išli a mali isto menej rokov ako vaše. Deťom je to jedno podľa mňa, oni ked sú unavené zaspia hocikde😁 takže polohovatelna sedačka v buse im isto nebude robiť problém 😁 odporúčam malý vankúš a mikinu ked budete v noci vystupovať, powerbanku (ale niekde bývajú aj zásuvky) a potom niečo čím sa zabavia.

@vzugar boli sme cca pred 10r, v lide, pri vstupe na pláž , alebo východe, krásne nerezové wc, vonkajšie sprchy, často prišlo autíčko a wapkou všetko vycistili