icon

Skúsenosti so stornom dovolenky v Hydrotour

mmichaela28
17. júl 2024

Ahojte, riesili ste niekto storno dovolenky v Hydrotour zo zdravotnych dovodov?
V zmluvnych podmienkach neviem dohladat na co vsetko sa toto poistenie vztahuje, je to pisane vo vseobecnosti.
Napisem to narovinu, zajednali sme dovolenku este min. rok, mame 9-mes. dieta a tie meskania letov su otras, dieta je aktivne velmi, neposedi a neviem si predstavit, ako by sme to zvladli, kedze mame este starsie dieta.
Urobila som chybu, nepremysleli sme si to celkom dobre, preto budem rada za kazdu vasu skusenost a prosim nesudte, viem ze je vela ludi, co vravia ze s detmi neist na dovolenku, lenze so starsim dietatom chodieme od 1 roku a nebol problem.
Dakujem

Strana
z2
samko0405
18. júl 2024

Ahoj áno storno dovolenky som riešila.
Musela som zaslať všetky doklady z vyšetrení, mala som zapal hrubého čreva.
Vrátili mi o mesiac peniaze okrem peňazí za poistenie na dovolenku

bucko555
18. júl 2024

Ja len tak pomimo chces vedome.klamat tým pádom sa jedná o poistný podvod ....bacha na to poisťovne keď majú dačo preplatiť všetko riadne preverujú tak aby si sa nedostala do problémov kvôli strachu z meškania

jurka2907
18. júl 2024

@mmichaela28 ja som riešila storno zo zdravotných dôvodov minulý rok , boli sme vsak cez koalu,žiaľ prišli sme o o viac cca 700e a to sme mali všetko od lekára co potrebovali,najprv nám to však neuznali vobec ,potom manžel narobil krik , vybavil, i ked sme prisli o €..zdravotný stav nám ozaj nedovolil vycestovať...
My sme boli v turecku, tento rok ,deti 3,5 a 4,5...sú čerti, zvládli sme to na 1*,no tiež som mal stres ,úplne ta chápem. let tam 20min meškanie, naspäť žiadne..
Držím palce

zuzkac2711
19. júl 2024

@mmichaela28 ono to nie je také jednoduché... Musíš mať na to dôvod skutočný a ako to máš v zmluvných podmienkach podľa charakteru /typu poistenia či sa to týka len dotknutej osoby alebo aj ostatných členov... Lebo môžu ti povedať že vycestovať ostatní môžu a tebe vrátia časť peňazí podľa zmluvy.... Treba si pozrieť čoho sa týka poistenie pri podpise zmluvy... Mňa v prvom rade vždy toto zaujíma nakoľko tiež lietame s dieťaťom ktoré má už teraz 5 rokov a leteli sme pred týždňom do Bulharska let meškal len 40 minút a dnes odlietame domov tak hádam to bude fajn...

Strana
z2