icon

Skúsenosti so zájazdmi cez Dertour a Airstop

21. júl 2025

Máte niekto skúsenosť s cestovku dertour? Pozerám dovolenky cez airstop.sk a zaujali ma zájazdy cez túto CK. Dakujem

tenerifka
21. júl 2025

@anonym_autor ano mam, a dlhorocne a velmi dobre. Bookujem cez nich hotely v exotike, cenovo vychadzaju ovela lepsie ako cez ine portaly alebo napriamo (ale vzdy porovnavam). Takisto velakrat dostanem na mieste upgrade izbu, ak o to poziadam a maju volnu. Naposledy na Maldivoch jeden ostrov mal rozne bw na roznych miestach, a co sme boli cez nemecke agentury sme mali najlepsiu polohu, Poliaci a Rusi boli na opacnej strane a plaz plna kameñov....

podobova15
21. júl 2025

Aj ja to iste spokojnst, chodime cez nich casto.

jaja20
21. júl 2025

Pod dertour patrí aj Kartágo a Fischer. Boli sme s nimi viackrát. Airstop je cestovná agentúra, ktorá predáva dovolenky od viacerých cestoviek, niečo ako Invia u nás.

tenerifka
21. júl 2025

Idem aktualizovat, kedze zmenili nazov diskusie, aby neprislo komylu. Mam dobre skusenosti s nemeckou CK Dertour...... Dertour. de
Airstop nepoznam......

marcaurel
24. júl 2025
@jaja20

Pod dertour patrí aj Kartágo a Fischer. Boli sme s nimi viackrát. Airstop je cestovná agentúra, ktorá predáva dovolenky od viacerých cestoviek, niečo ako Invia u nás.

@jaja20 nie, nepatrí. Fischer najskôr kúpil Kartágo a potom spolu utvorili cestovku Dertouristik. Dertour je už dlhé roky nemecká cestovka.

jaja20
19. aug 2025
@marcaurel

@jaja20 nie, nepatrí. Fischer najskôr kúpil Kartágo a potom spolu utvorili cestovku Dertouristik. Dertour je už dlhé roky nemecká cestovka.

perdiem
31. okt 2025
@tenerifka

@anonym_autor ano mam, a dlhorocne a velmi dobre. Bookujem cez nich hotely v exotike, cenovo vychadzaju ovela lepsie ako cez ine portaly alebo napriamo (ale vzdy porovnavam). Takisto velakrat dostanem na mieste upgrade izbu, ak o to poziadam a maju volnu. Naposledy na Maldivoch jeden ostrov mal rozne bw na roznych miestach, a co sme boli cez nemecke agentury sme mali najlepsiu polohu, Poliaci a Rusi boli na opacnej strane a plaz plna kameñov....

@anonym_autor a objednavali ste niekto cez dertour.sk? Zda sa mi to nejake prilis lacne.

tenerifka
31. okt 2025
@perdiem

@anonym_autor a objednavali ste niekto cez dertour.sk? Zda sa mi to nejake prilis lacne.

@perdiem ja vyhladavam na Settour. sk, a podla destinacie to je najvyhodnejsie vzdy cez inu CK, napriklad Maldivy Dertour, Thajsko Neckermann atd... ale ja objednavam len rezort ci hotel, bez letenky, a vzdy najpr pozriem webku hotela alebo Booking, ale 4* a viac hotel nikdy nebol cez Booking lacnejsi ako cez nemecku agenturu.
Ta stranka Dertour. sk je ale urcite vierohodna....