icon

Spa Aphrodite Rajecké Teplice

ajka10000
17. máj 2023

Ide niekto v letných mesiacoch Júl august? Býva tam veľa detí?

andreakotesova
17. máj 2023

Hľadala by som pobyt inde. Deti nepustia všade.

melanta
17. máj 2023

Nikdy tam nebýva veľa detí, keďže pre deti tam nič nie, ani jeden detský bazén či detská atrakcia. Tam sa ozaj dieťa nijak nezabaví.

ajka10000
autor
17. máj 2023

Poznám to tam len mi išlo o to či cez prázdniny je rušnejšie alebo klud....prvý krát ideme v lete.

andreakotesova
17. máj 2023

@ajka10000 tam chcú návštevníci hlavne kľud 😃

melanta
17. máj 2023

Tak samozrejme, že cez prázdniny je tam viac ľudí. Zaplnia sa všetky penzióny a súkromné ubytovania v celých Rajeckých a všetci tú ľudia sa kúpu v Aphrodite. My tam v lete nechodíme práve kvôli tomu.

barbora18
17. máj 2023

My mame radi Aqua city Poprad

ajka10000
autor
17. máj 2023

@melanta Ďakujem za odpoveď. tak mám čakať plnku nevadí aj tak sa teším .Budem mať aj masáže .

ajka10000
autor
17. máj 2023

@andreakotesova Ved práve človek tam chce a klídek a nie vrešťajúce deti.

s_o_n_i_k_e
17. máj 2023

Pre predstavu sú to kúpele, to znamená, že sú určené pre chorých ľudí, čiže gro ľudí je tam v prieme 60-70-80 ročných. Prípadne sú tam ľudia v rámci nejakého zranenia a liečenia. Deti sa tam sem tam vyskytnú, no do horúcich bazénov podľa mňa by ísť nemali a čo vidím často ako deti kričia a šantia sa, tak už sme neraz boli svedkami ako ich okrikujú dôchodcovia, alebo sa sťažujú plavčíkovi, čiže toto moc pre deti nie je :( veď sama uvidíte, nie je to ani pre deti prispôsobené.

sovica
17. máj 2023

@ajka10000 My sme boli v auguste s deťmi (podotýkam, že máme vychované deti). Ležadlá boli obsadené takmer všetky, bazény boli vždy poloprázdne (keďže tých bazénov je tam veľa, tak to množstvo ľudí bolo rozdelené), v plaveckej časti sme boli vždy max 4 a plnka sa mi nezdala. Cez víkend bolo viac ľudí poobede, asi keď sa prišli okúpať aj "cezpoľní", ináč tam boli zväčša len ľudia ubytovaní v Aphrodite. Z celkovej kapacity tam deti tvorili max 10%.
@s_o_n_i_k_e, slovo kúpele neznamená, že je to určené pre chorých ľudí. Slovo kúpele znamená, že je to miesto s liečivými prameňmi, prípadne verejné miesto na kúpanie. Keď sme boli v Aphrodite my, tak ľudia nad 50 rokov tam tvorili asi 30%. Najväčšiu skupinu tvorili ľudia od 25-50 rokov.

s_o_n_i_k_e
17. máj 2023

@sovica tak ja to porovnávam kúpele vz aquapark, alebo miesta určené pre deti, kúpele sú určené na niečo iné nie pre deti a nie je tam ani nič uspôsobené pre deti, to som tým len chcela povedať 🙂 a ja ked si zaplatím tak ako bolo už písane vyššie chcem klud a nie vrešťajúce deti 🙂 hlavne ak to rodičia ingnorujú...to je môj názor...100 ľudí 100 názorov 🙂

sovica
17. máj 2023

@s_o_n_i_k_e OK, napísala si "Pre predstavu sú to kúpele, to znamená, že sú určené pre chorých ľudí...". Neporovnávala si s aquaparkom. V Spa Aphrodite je napr. relaxačný plavecký bazén alebo bazén pod bralom a tie sú určené aj pre rodiny s deťmi. Každé dieťa nepotrebuje atrakcie aquaparku. Moje si vystačia s plávaním a potápaním. Deti mám vychované, vedia, ako sa majú správať. A musím povedať, že keď sme boli v Rajeckých, tak si nepamätám žiadne dieťa, ktoré by tam jačalo, vrieskalo, špliechalo alebo ináč vyrušovalo ostatných návštevníkov. Možno sme mali šťastie😉 Naopak, pamätám si jedno, asi 7 ročné dievčatko, s ktorým sme sa vždy dali do reči, keď sme sa stretli. Bola tam so starými rodičmi a mladším bratom. Obe deti vychované a to dievčatko bolo veľmi milé.

s_o_n_i_k_e
17. máj 2023

@sovica ja nikoho nesúdim 🙂 a nikoho neriešim ja len hovorím ako to je 🙂 my sme z RT čiže sme tam často, tak ja len hovorím z praxe 🙂 a toho čo vidím a čo som zažila 🙂

ajka10000
autor
23. jún 2023

Ked ste boli v Aphrodite využili ste aj beauty služby?