Ste ochotní preplatiť zrušenie dovolenky kvôli chorobe?
Včera sme prišli na dovolenku a priateľa začali bolieť strašne semenníky + kríže.. podľa internetu ma zrejme zapal, ale je to hrozná bolesť proste až plače. Ide o to či ste niekedy predčasne zrušili dovolenku z dôvodu ochorenia a či vám poisťovňa preplatila aspoň z časti tie náklady?
Ak máš poistenie storna zájazdu, tak preplatia v závislosti od krytia poistenia. Ja všetko poisťujem v Allianz a spoluúčasť tam je myslím, že iba 5%.
Ak nemáte poistenie storna zájazdu tak vám to nemá kto preplatiť. A samozrejme poistné podmienky sú dôležité - čo presne máte kryté. Či to musí byť hospitalizácia alebo stačí PN a liečba doma a podobne.
Vy ste už však na dovolenke ako čítam - tak tam treba pozrieť, či máte poistené aj predčasné ukončenie dovolenky. To majú tie drahšie poistky.
Prišli ste na dovolenku kam? Z Nitry na Liptov alebo do Egypta? Vyhľadali ste na mieste dovolenky lekára/nemocnicu?
Hlavne by som riesilia zdravotny stav priatela - to najprv. Mozno sa mu polepsi tak, ze si dovolenku este v ramci moznosti uzijete.
Diagnozu by mu mal urcit lekar a potom uvidite, ako dalej. Ma horucku? Pri zapale by ju mal, a dost vysoku. Moze to byt aj bolest krizov z dlheho sedenia pocas cesty a otlacene semenniky z tesnych nohavic.
Záleží od poistenia.a teda smer lekar

To predsa zalezi na tom, ake mas cestovne poistenie, a v akom rozsahu si sa dala poistit..