icon

Stojí letecká dovolenka all inclusive za investíciu?

10. júl 2025

ahojte, neviem kam to napísať a ani aký nadpis diskusie dať 😂 nikdy sme neboli letecky na dovolenke, my chodievame autom a so stanom a skôr dobrodružnejšie. Tento rok sme mali autonehodu a rozhodli sme sa že poďme prvý x si užiť niečo také typu all inclusive, ísť niekam letecky do resortu na týždeň s deťmi a oddýchnuť si. Peniaze na to sme si odložili, chceme last minute september. A kameň úrazu. Čím ďalej tým viac mi ide hlavou. Toooľko peňazí odíde za ten týždeň. Za tú sumu by sme mali altánok hotový skôr, mohla by som si doriešiť kuchyňu. A zároveň túžime po oddychu ale bojím sa ze budeme sklamaní. Stoji to za tie peniaze? 😂 snáď chápete moje pocity 😂 a ešte strachy že tam deti ochorejú a bude po dovolenke 🙈 och

zuzkat1
13. júl 2025

Ano stoji,cisty relax ziadne starosti..pohodlie... Stan som dala jedenkrat lebo miz chcel presne ze ake to bude super a zazitok pre decka... Decka boli otravenejsie nez ja..cize cela vybava na nic kupovana

sisaka
13. júl 2025
@vevesh

@sisaka lebo ked niekto takto setri na dovolenke, na tu dovolenku vela € k dispozicii nema. Ti ludia to nerobia takto preto, ze by chceli takuto dovolenku, ale na inu nemaju a stale je to lepsie ako ziadna dovole ka. Toto by som absolutne neporovnavala. Treba porovnavat tych, co na ten Al maju a predsa nejdu, lebo... a tu sa dost ludi vyjadrilo, ze po case alebo rovno to pre nich nie je. Cest vynimkam. Ja napriklad nie som ochotna davat tolke peniaze za masovku, ked vidim ako je to predrazene a preplnene. Ja si radsej riesim sukromne a indi-vindi veci. Ale to som ja...

@vevesh ale ako vieš, že na inú nemajú? Možno len nechcú tak veľa minúť, možno vyhľadávajú také zastrčené miesta lebo majú dosť ruchu doma a počas celého roka sú aktívny a týždeň nechcú robiť nič, len ležať na pláži…. sú ľudia, ktorých nebaví turistika, ani pamiatky… sama píšeš, že na to máš, ale nejdeš do AI, aj tí v zastrčenej dedinke v Chorvátsku možno na to majú, ale nechcú…
A prečo mám porovnávať ľudí, ktorí na to majú a nejdú? No nejdú, lebo chcú dovolenku tráviť inak. Poznám ľudí, čo majú kopec peňazí a nejdú ani do AI, ani na poznavačku, majú trailer odvezú sa do lesa alebo k jazeru na campingové miesto a tam vegetia každú jednú dovolenku.
Tiež nie je podmienka, že si človek musí zaplatiť mega obrovský rezort, je kopec malých rezortov, kde je teda určite menej ľudí ako na akejkoľvek verejnej pláži a dá sa tam oveľa kultúrnejšie a zdravšie prestravovať ako v natrieskanych reštauráciách v turistických destináciach.

Podstata posledných strán je ale niekde inde. Prečo práve tento typ dovolenky je tak dehonestovany a ľudia, ktorým sa tak páči tráviť svoju dovolenku sú urážaní a zosmiešňovaní

zuzkat1
13. júl 2025

Za stan sice neplatis nejak vela ale zas strava plus napoje .. ziadne pohodlie ziadne sukromie...

biba_18
13. júl 2025
@vevesh

@ktobytobolpovedal tak napriklad v takom egypte ci omane by si asi velmi mimo rezort na vlastnu past nesla. Cize, ako europanka, si zatvorena v rezorte. Napriklad v grecku su niektore komplexy stavane tak mimo, ze niekde je umenie pozicat si auto a najblizsie mesto par km daleko, cize tiez si obrazne zatvorena. A zase, vela ludi dava vela € za al, neplanuju este dalsie vydavky ako prenajom auta, stravovanie v restike mimo areal a pod. Pre niektorych su dokonca vylety mimo ich financne moznosti, lebo zacalovali vela prave za to al.

@vevesh v egypte sme boli aj po pamiatkach na zájazde, aj po večeroch sme chodili do mesta, aj na útesoch sme sa potápali… 🤷‍♀️ v rezorte to ale nebolo - teda museli sme von

mirage
13. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@mirage vidis a za mna je smutne sa pozerat cez prsty na ludi, ktori maju iny nazor ako…

@ktobytobolpovedal mas pravdu.

kaca222
13. júl 2025

Ja mám rada dovolenky v rezortoch s All Inclusive a nechodíme na nijaké výlety, aj keď by sme mohli.
Chodíme aj na spoznávacie zájazdy kde človek celý deň chodí po krajine a spoznáva, ale to je niečo úplne iné. Na dovolenke si chcem oddýchnuť a kľudne budem 14 dní ležať na pláži, čítať knihy a hrať sa s deťmi.
Mimochodom v tých rezortoch je často programu až-až. Ráno jóga/silový tréning/meditácia, doobedu aquagym, poobede šípky, petangue, bedminton, vodné pólo, večer koncert, muzikál, ohňová show. Deti majú k dispozícii klimatizovaný kútik s preliezkami, knižkami a rôznymi výtvarnými aktivitami, nakoniec sa človek ani nezastaví…

fineta
13. júl 2025

Za mňa AI áno, ale ultra last minute a najlepšie zo dňa na deň aj 2x za sezónu. 😁

marca12
13. júl 2025

Jasne,ze to stoji za tie peniaze. Obaja mame narocnu pracu a raz za rok potrebujeme uplne vypnut. Na to je all inclusive dovolenka ako stvorena. Vypnem hlavu,neriesim,co treba kupit,navarit,co budeme jest. Len oddychujeme na plazi,kupeme sa a ked nam je dlho,poziciame si auto a prejdeme krajinu. Vyberame vzdy menej rusne rezorty,kde je klud,malo ludi. Pocas roka chodime hlavne na dovolenky,predlzene vikendy,kde aktivne travime cas. Ale letna dovolenka je u nas v znameni nechutneho lenosenia.

klementinka58
13. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@vevesh beriem vsetko co si pisala… ale preco sa to tak zhadzuje… preco to tu niekolkatrat padlo, ze je “chore”… a priam sa hanobia ludia co tak chodia… ved to je kazdeho vec. A stale mi nikto neodpisal, ze ked nejdem do rezortu nemozem stretnut na plazi a v restauraciach nevychovanych ludi a upistane deti. A dalsie, masovka… akoze mimo rezorty nie su v sezone preplnene plaze a celkovo restauracie?
Napr.v turecku na plazi sme sa vobec nemuseli bit o lehatka ci priestor… napr.v takom Tucepi to cez sezonu je vesele… v Grecku ked sa sa boli prejst asi na 2 verejnych plazach, tak sme sa nemali kde zlozit… preto pisem po xkrat. Tieto veci nie su len “vymozenosti” rezortov… v sezone su v kazdej turistickej oblasti masovky…
Proste, aby som to uzavrela: mne sa proste nepaci to “ponizovanie” a zhadzovanie ludi, co travia cas v rezortoch (ci uz aktivne alebo pasivne)… najlepsie od ludi, co na AI dovolenke ani neboli. Mne by ani vo sne nenapadlo napisat ludom, co este aj na dovolenke varia, ze je to chore varit na dovolenke.
Neviem, ci mi rozumies, co sa snazim povedat

@ktobytobolpovedal podla mna to zhadzuju ludia co nikdy na al
L inclusive neboli. Bud sa im nechce tolko penazi vyhodit alebo na to nemaju. Ja to tak striedam jeden rok poznavacka, dtuhy rok more bud all alebo apartman zalezi od financii

klementinka58
Autor odpoveď zmazal
sorciera24
13. júl 2025

stoji ai dovolenka za investiciu?...no investovať znamena niečo ine, ciže ako investicia isto nie..... skor ide o to, co mas rada, ake su tvoje prirority a co ockavas....ja som ten druh, kt. AI dovolenky nemusi.....je mi srdecne jedno, ci tam niekto ide (kym ma tym neobťažuje - rečami typu, všetko sme minuli na dovolenku, teraz nemame peniaze -toto nechcem pocuvat...a ano, aj taki su).....ja na taku dovolenku mam, ale uprednostnujem cestovanie po vlastnej osi....viac dovodov (uz spomenute)-ciže nemam rada velke rezorty ....a nie masovka v juli nie je vsade (viem take najst a vybrat si), radi navstevujeme miestne restiky, taverny (vyslovene u miestnych s tou ich atmoskou a gastronomiou), uprednostnujem apartmany, aparthotely , penziony pred velkymi 5*hotelmi a ano, bezne navstivime aj viac pláži - ano, toto možes aj z toho rezortu, aj kopu vyletov.....ale priznajme.....co pocuvam ludi okolo, malokto ked si tolke peniaze zapalti chce ist este navyse minat peniaze na jedlo inam (tu zahadne sa vyskytlo par, kt. si zaplatia a jest chodia aj mimo rezort;)) - ok, beriem....
no a moja hlavna priorita je, že radsej obetujem toto vsetko ALI oproti casu byt viac dni pri mori (alebo mat viac dovoleniek - čiže vidiet viac krajin) - proste kym niekto da taku sumu za 1 8- dnovu dovolenku, ja mam za nu 21dni pri mori - to je pre mna prirorita (pre ineho byt nemusi)
jo a este preco nie cez CK - ak ja mam vysolit 4-5tis. za služby, tak ich aj ockavam, slovenske CK toto neponukaju (prirazky za vsetko), +odlety casto v nie dobrom case.....proste takto si navolim, kedy letim, za čo letim, s kym letim a kde budem byvat a co budem jest ( o polku lacnejsie - ano, dolezite, aby som si zapaltila za viac dni pobytu pri mori)
to je ale moj pohlad a moje ockavania, kt. vyhovuju mne, kazdemu vyhovuje niečo ine a podla toho nech sa zariadi🙂

vevesh
13. júl 2025
@sisaka

@vevesh ale tak ide aj kopec ľudí, čo ide autom do Chorvátska, nabalení potravinami, často krát do nejakej dedinky, kde nič nie je. A tam chodia medzi plážou, ubytovaním a sem tam miestnymi minipotravinami, kde si kúpia pečivo. Na pláži nie je nič, v dedine nie je nič, nevystrčia odtiaľ päty.
Tí si tam idú tiež len užiť more a nejdú na poznávaciu dovolenku. No a? Stále nechápem, prečo ľudí, ktorí neprebehajú celú dovolenku po pamiatkach, alebo neurobia každý deň 20 km túru v horách treba zosmiešňovať, že na dovolenke len jedli a ležali na pláži.

@marsmykkok neviem, kolki ste, ale ja pre 2+4 deti sa nam AL neoplati. Pre nas je to predrazene, moje deti neprejedia to, co je "naratane" ako sadzobnik na osobu. Nas ovela lacnejsie vyjde indi doprava+ hotel/privat + stravovanie v restike ako al pre 6 osob.
@sisaka ja som nejak zhejtovavanie al nepostrehla. Jediny fakt je, ze ludia maju menej penazi a obzeraju kazdy cent a detto al je ovela krat viac drahsia ako ked ides po vlastnej osi. Preto coraz viac ludi aj ide po vlastnej osi, lebo su financne a jazykovo zdatnejsi ako minula generacia. Beriem, ze sa tu zazracne stretlo par ludi, ktori mimo rezort chodia. Ale aj statistiky CK hovoria o tom, ze drviva vacsina hosti travi drvivu vacsinu casu v rezorte a uz velmi extra neutracaju.🤷‍♀️🤷‍♀️a tu su zrazu niektori ludia urazeni, ked niekto spomenie, ze to tak je...🤷‍♀️🤷‍♀️
Ps: ked krachla nemecka cestovka minuly rok, len som s otvorenou pusou sledovala, ako ludia isli kade tade po svete do al a nemali ani na zaplatenie jednej noci extra(!), toboz zaplatenie nejakeho jedno hviezdickoveho hotela ci chartrova letenka domov. Nula na ucte a al dakde v egypte ci grecku. A ze to neboli vynimky, ale fakt kopec ludi....

vevesh
13. júl 2025
@sisaka

@vevesh ale tak ide aj kopec ľudí, čo ide autom do Chorvátska, nabalení potravinami, často krát do nejakej dedinky, kde nič nie je. A tam chodia medzi plážou, ubytovaním a sem tam miestnymi minipotravinami, kde si kúpia pečivo. Na pláži nie je nič, v dedine nie je nič, nevystrčia odtiaľ päty.
Tí si tam idú tiež len užiť more a nejdú na poznávaciu dovolenku. No a? Stále nechápem, prečo ľudí, ktorí neprebehajú celú dovolenku po pamiatkach, alebo neurobia každý deň 20 km túru v horách treba zosmiešňovať, že na dovolenke len jedli a ležali na pláži.

@marsmykkok neviem, kolki ste, ale ja pre 2+4 deti sa nam AL neoplati. Pre nas je to predrazene, moje deti neprejedia to, co je "naratane" ako sadzobnik na osobu. Nas ovela lacnejsie vyjde indi doprava+ hotel/privat + stravovanie v restike ako al pre 6 osob.
@sisaka ja som nejak zhejtovavanie al nepostrehla. Jediny fakt je, ze ludia maju menej penazi a obzeraju kazdy cent a detto al je ovela krat viac drahsia ako ked ides po vlastnej osi. Preto coraz viac ludi aj ide po vlastnej osi, lebo su financne a jazykovo zdatnejsi ako minula generacia. Beriem, ze sa tu zazracne stretlo par ludi, ktori mimo rezort chodia. Ale aj statistiky CK hovoria o tom, ze drviva vacsina hosti travi drvivu vacsinu casu v rezorte a uz velmi extra neutracaju.🤷‍♀️🤷‍♀️a tu su zrazu niektori ludia urazeni, ked niekto spomenie, ze to tak je...🤷‍♀️🤷‍♀️
Ps: ked krachla nemecka cestovka minuly rok, len som s otvorenou pusou sledovala, ako ludia isli kade tade po svete do al a nemali ani na zaplatenie jednej noci extra(!), toboz zaplatenie nejakeho jedno hviezdickoveho hotela ci chartrova letenka domov. Nula na ucte a al dakde v egypte ci grecku. A ze to neboli vynimky, ale fakt kopec ludi....

vevesh
13. júl 2025
@biba_18

@vevesh v egypte sme boli aj po pamiatkach na zájazde, aj po večeroch sme chodili do mesta, aj na útesoch sme sa potápali… 🤷‍♀️ v rezorte to ale nebolo - teda museli sme von

@biba_18 super, si svetla vynimka. Ja mam kopec znamych, co by z rezortu paty nevytiahli, toboz ak by ich delegati varovali. Castokrat podla politickej situacie a oblasti to ani nie je bezpecne.

roberta27
13. júl 2025

@anonym_autor Ja sa prikláňam k tým, ktoré vidia v takejto dovolenke výhody. Jedlo máš vždy po ruke, čistá voda stále k dispozícii, atrakcie pre deti, more, bazény, večerný program. My si to užívame. A teda nechodím ráno o 6tej rezervovať lehátko, to jedno, kde si zložím plážovú tašku nájdem vždy. Lehátka nám veľmi netreba, väčšinou sme vo vode. Staršia sa zabáva s animátormi. Neležíme a nejeme celé dni. Už teraz mám zmapované trasy/ promenády na behanie. Ja sa zapajám aj na animáciach pre dospelých (cvičenia, aquagym). Aj nejaký jeden výlet, ale to uvidíme, ako sa nám bude chcieť.
Ja by som zas nešla na dovolenku, kde musím variť, nakupovať a každého otravovať s tým, čo chce jesť. A či budem dieťa naháňat po lese či po pláži... to je už jedno. A celkovo, tie deti sa úplne inak správajú na dovolenke, užívajú si to.
Ako tu niekto povedal, dovolenka je taká, akú si ju spravíš a každý ide na takú dovolenku, na akú sa cíti a na akú je zvyknutý.
Nech si vybereš akúkoľvek dovolenku, či rezort, lesy, kemp, stanovačku, užite si ju, oddýchnite si a buďte spolu ❤️

kaca222
13. júl 2025
@vevesh

@biba_18 super, si svetla vynimka. Ja mam kopec znamych, co by z rezortu paty nevytiahli, toboz ak by ich delegati varovali. Castokrat podla politickej situacie a oblasti to ani nie je bezpecne.

@vevesh nechápem na čo niekto lezie tam, kde to mimo hotel nie je bezpečné 😅
Ale inak tak ako píšeš, to riešia naši. V podstate nevaria - obedy aj večere v reštauráciách, tavernách. Niekto to naozaj nepreje

derdia
13. júl 2025

@anonym_autor ahoj, ak ste dvaja to dáte ľavou zadnou. 2000 za dovolenku je skvele.
Ale ak ste viacerí to treba popremýšľať... My ideme do chorvátska, ideme autom, ale nám to vôbec nevadí. My si zaplatíme ubytko, pekne, aby som sa tam citila dobre. Raňajky ranajkujeme v apartmáne a ostatné vonku. V restikach.
My sme ešte na all in neboli, moj muz nejak nechce ísť do rezortu. A hlavne, my mame citlivé žalúdky... Urcite by sme tam len jedla bolo by nám zle😅😅😅🙈
A ano mne sa paci, Bahrain, aj Philipiny aj neviem co. Ale nikdy by som za to nedala 10000 tisíce... Proste nie.
Az tak to nepotrebujem a hlavne premýšľam, aj tak, ze ked mam dat za 10 dni 5000 tak to mam na každý týždeň 100 počas roka ktorú môžem minút. Takze treba si to premyslieť. A to už sú pre deti iné zážitky. Nie len týždeň pri mori a viac nic.
Mne stačí modrá voda. A čisté úbytko. A je mi skvele😅😅😅
Nepotrebujem neviem co.
Takze za nás, pre 2 dospelých, 17 a 7 rocnu do 2500 je ok.
Ale pamätaj ze dopraj si určite, oddych. Len si to skombinuj.ale neber najlacnejší last minúte a pozri recenzie. Aby ste neplakali potom, ze ste v hoteli so svabmi... Za 3500 eur. Sú nádherné mieste na zemi, a nemusis zaplatiť milión.

ivanakal
13. júl 2025

Ak po tom tuzis a peniaze vam chybat nebudu, vyskusaj. Nam AI nevyhovuje po ziadnej stranke. A nie na dovolenkach si nevarime, stravujeme sa v restauraciach.

marsmykkok
13. júl 2025
@vevesh

@vevesh Dvaja dospelí a teda minule som mala voľno a pozerala Rhodos a prišiel mi cez CK drahý, tak som skúšala aj letenky pozerať a tak a teda ak som započítala letenky, batožinu, transfer, hotel, stravu nevyšlo to nejako moc výhodnejšie. Ako som otvorená možnostiam, pozerám aj napríklad tour de svet na FB, nebránim sa ničomu, ale pre dvoch dospelých mi stále príde výhodnejšie nájsť nejaký hotel v dobrom pomere cena verzus kvalita kúpený v prvej vlne first momentu (ako píšem už predtým nezaplatím za osobu 2000 alebo 3000 eur za týždeň v Grécku alebo Turecku, hľadám skôr ponuky do 1000 eur na osobu)

nicicka
13. júl 2025
@alantroj

My sme s muzom chodili 15 rokov len letecky AI, posledne roky autom AI a teraz sme kupili karavan a chodime svojpomocne. Ale dovolenka v hoteli so stravou sa nam pyta, tak aspon vikendovky. Nevaris, neupratujes, mas relax. Pre mna bolo vzdy dolezite aby mal ten hotel velky areal a velku zahradu. Lebo ked mas mestsky hotel vyjdes von a nic. Takto sme prve dni len zistovali co kde je a presuvali sa. Plus pri Ai sa lepsie stravujes. Lebo mas v cene aj drahsie potraviny typu ryby, ovocie, salatiky rozne, sushi a pod. V restike nebudes skusat nove veci s rizikom ze ti nezachutia a musis zaplatit. Ti skusas beztrestne co chces. Aj animacie dti maju, tobogany, spa atd. Urcite si uzijete. Peniaze boli su a budu. Zazitky su pre mna naj investicia.

@alantroj ja by som poprosila tipy na také rezorty 😉. Ďakujem

nikdenikto
13. júl 2025

Autorka, stanovačka je pre deti super ale pre mňa ako rodiča to bolo oveľa horšie ako v rezorte. Minulý rok sme boli s 2 ročnou a 6ročným aj na stanovačke aj na All v rezorte.

Takže áno, dieťa je malé. Ale mňa oveľa viacej bavilo naháňať malu v rezorte s drinkom v ruke ako po kempe kde som ešte okrem toho chystala jedlo + nákup všetkého, hoci starší sa už obsluhuje sám tak na takýchto miestach s ním idem k sprcham či k wc. A bola som cele dni nervózna lebo jeden chcel ist tam, druhý tam ale zase ani jeden nemohol ist sám atd.

V rezorte som sa veru nenudila ani minútu a celý týždeň som mala úsmev na tvári ☺️ a nejako to vycítili aj deti všetko si náramne a vklude užívali, zvládli aj let o 5:00 aj výlet loďou, aj výlet na požičanom aute po okolitých plazach. Tiež som nechcela stráviť celú dovolenku na rezorte ale aj nieco vidieť. Už sa tešíme na tohtoročnú dovolenku.

ravehami
13. júl 2025

@anonym_autor tazko povedat..ak ste zvyknuti na nieco dobrodruznejsie tak mozno mensi hotel bud s AI alebo polpenziou a viac pochodit okolie tam kam idete 🙂 chapem na co narazas..my tiez chodime so stanom posledne 3roky a idem z tej dovolenky ovela oddychnutejsia ako z hotela kde mam vsetko 🙂 aj teraz sme na dofci uz druhy tyzden, deti su uplne vychillovane, vsetko je pohoda, jedla sa varia max 10 min..deti idu umyt riad, idu same na wc, hraju sa pred stanom, ideme na plaz, k bazenom, na prechadzku, vecer program pre deti..uplny chill

isis234
13. júl 2025

@autorka v každom rezorte je delegát. Ponúkajú i výlety. Nemusíte byť len v danom hotely. Môžete ísť kedy chcete von, do obchodov- na nákup, alebo sa len tak poprechádzať, ísť do mesta. Pri hotely sú i taxíky. Nie drahé. Odvezú kam chcete. Spoznáte tam viac ľudí a môžete hoc 3-4 sa dohnúť ísť spolu do mesta taxíkom.

barbiebee
13. júl 2025

Za mňa odporúčam všetkými desiatimi. Manžel mal najprv voči tomu predsudky a námietky, ale raz vyskúšal a už sa toho nevie vzdať. Cenovo a najmä v septembri vieš mať skvelé ponuky za omnoho lacnejšie ako na vrchole sezóny. Napríklad chodievame aj do Rakúska na dovolenku do hôr v lete pravidelne a aj do Tatier. A v podstate nás už AI pri mori vyšlo viackrát aj lacnejšie. A pri AI sme nemuseli absolútne nič riešiť a výber všetkého možného. Nevraviac o aktivitách pre deti a aký je to pre nich zážitok.

monika15
14. júl 2025

Ano ano ano ano !!!!!! Urcite chodte

katarinka963
14. júl 2025

@anonym_autor achhh... My tento rok už 4 dovolenka a každá cca 7000€.
Ak deti ochorejú, využijem cestovné poistenie a lekára

blackcat8885
14. júl 2025

Dala som 3000€ spolu z vreckovym za týždeň v Grécku pre 2dosp 2deti a ano stalo to za to. Neľutujem autom by som nešla

zuzkat1
14. júl 2025

@zazka666 🤣🤣🤣 si bola niekedy na AI dovolenke? Bo sa mi zda ze nie..ale pobavila si..nie nemusis lezat ale samozrejme mozes a vychutnat si absolutny relax no ak si akcna tak mozes ist aj na vylet.. je to na tebe co budes robit... My tento rok ideme len do Chorvátska a ani nie na AI iba na polpenziu do hotela..vyjde nas to viac ako AI v turecku letecky ale mame psa a teda sa mu prisposobujem... AI je len o tom ze nemusis sa starat o jedlo a pitie o nicom inom...inak je na tebe ako stravis cas..a ano relax mozes mat kde ty chces..pre niekoho je to zahrada doma pri dome,pre niekoho stan na domasi a pre niekoho nicnerobenie v rezorte...

zazka666
14. júl 2025
@zuzkat1

@zazka666 🤣🤣🤣 si bola niekedy na AI dovolenke? Bo sa mi zda ze nie..ale pobavila si..nie nemusis lezat ale samozrejme mozes a vychutnat si absolutny relax no ak si akcna tak mozes ist aj na vylet.. je to na tebe co budes robit... My tento rok ideme len do Chorvátska a ani nie na AI iba na polpenziu do hotela..vyjde nas to viac ako AI v turecku letecky ale mame psa a teda sa mu prisposobujem... AI je len o tom ze nemusis sa starat o jedlo a pitie o nicom inom...inak je na tebe ako stravis cas..a ano relax mozes mat kde ty chces..pre niekoho je to zahrada doma pri dome,pre niekoho stan na domasi a pre niekoho nicnerobenie v rezorte...

@zuzkat1 Bola. Chodím na dovolenky niekoľkokrát do roka. Väčšinou si vybavím sama hotel , dopravu a zairadim všetko okolo. Ale chodím aj s partiou a tí chceli AI. Minulý rok Turecko. Som sa zgrcala, asi z ľadu v nápojoch, ešte týždeň doma som tú dovču predýchavala 🙂

belllinka
14. júl 2025
@zazka666

@zuzkat1 Bola. Chodím na dovolenky niekoľkokrát do roka. Väčšinou si vybavím sama hotel , dopravu a zairadim všetko okolo. Ale chodím aj s partiou a tí chceli AI. Minulý rok Turecko. Som sa zgrcala, asi z ľadu v nápojoch, ešte týždeň doma som tú dovču predýchavala 🙂

@zazka666 tak jasné, ak si hotel vybavíš po vlastnej osi, tak sa akoze nemôžeš zgrcať?