Stránka na lacné letenky

24. feb 2023

Ahojte Baby... nepoznáte stránky zahraničné na lacné letenky? Nemyslím tým náš pelikan,letenky za babku atď... počula som o takých stránkach kde sú niekedy aj o 50-60% lacnejšie lety... napríklad známa mi hovorila ze jej známa kúpila takto letenku na Maldivy za 300 euro😉😍...

lenuska9999
24. feb 2023

Pripnem sa sem

muchotrafka298
24. feb 2023

Nemyslis nahodou Skyscanner, kde si vies pozriet lety do destinacie v roznych cenach u viacerych leteckych spolocnosti? Vela ludi lieta na Maledivy tak, ze ich letenka moze kludne stat aj tych 300 EUR, len pocitaj s tym, ze bud je tam vela prestupov, dlhy stopover alebo najlacnejsia letenka s lowcostom. Cim viac si ochotna zlavit z narokov, tym lahsie si najdes lacnu letenku aj do atraktivnej destinacie. Staci Ti len sledovat rozne weby leteckych spolocnosti, hlavne lowcostov.

maribell
24. feb 2023

Takú cenu nájdeš bežne na kiwi.

aylinn
24. feb 2023

Sleduj na fb Martin hanzel tour de svet. Venuje sa tomu a dáva tam najlepšie ponuky ktoré nájde. Možno budete mat šťastie a nájdete tam aj destináciu kam chcete ist vy. Ja kupujem letenky vždy cez opodo.
Alebo priamo od spoločnosti s ktorou letím

autor
24. feb 2023

@vlado818 ďakujem 🙂

autor
24. feb 2023

@maribell wau super cena vdaka

viera27
24. feb 2023

Ale hlavne ked chces dlhsie lety,odporucam priamo cez danu letecku spolocnost. Ano,popozerat po kiwi a kade tade,ale objednat priamo pri zdroji. Lebo iba tam sa ti vztahuju zaruky a pripadne nahrady za omeskania atd. Hlavne ak je to letecka spolocnost s nejakym sidlom v EU,musi automaticky kompenzovat aj pri zmeskanych prestupoch, zabezpecit ubytovanie,stravu,najblizsi let. Uz som tak brala 600E za zmeskany prestup z japonska.

vulka
24. feb 2023

Priamo cez leteckú spoločnosť.

vlado818
24. feb 2023

@viera27 to nieje pravda. Na nahradu mate narok aj ked cez agenturu. Letenky cez priamo letecku byvaju drahsie. Nema to nic spolocne kde kupite. Len nikdy nekupovat cez kiwi to uuuuplny naj predajca.

viera27
25. feb 2023

@vlado818 to nevravim,len tazsie sa to vybavuje. Typickym prikladom je ten predajca pre cesko a slovensko(nespomeniem si teraz na nazov), co ma vsetky chartre. A tam sa ludia nevedia nicoho dobit,lebo ide to cez 3 strany,ked je sprostredkovatel. Zaklad je,aby mala sidlo v EU (alebo nejake percento letov,uz si to nepamatam,ale viem ze aj na Emirates sa napr. vztahuje) a podliehala EU regulaciam. Len vravim,ze hlavne pri dlhsich a drahsich letoch sa nam to oplatilo. Pri nejakych lacnych,kde viem ozeliet sa na to mozem vykaslat. A napriklad aj ked sa kupuju letenky s prestupmi cez letecku spolocnost naraz,tak sa pri kompenzaciach zapocitavaju km na vsetkych letenkach a podla toho ide vyska kompenzacie. Je to cela veda, par krat sme to uz riesili a vsetko islo hladko. Tak len skusenost pisem.