Stratená batožina po prílete z Turecka: Aká je šanca na jej nájdenie?
Dobrý večer. Mate prosím niekto skúsenosť so stratenou batožinou? Dnes sme pred chvíľou prileteli z Turecka a batoziny nikde. Reklamovali sme to na letisku, spísali protokol a majú sa nám ozvať. Nervy mam strasne.....je nejaká šanca, ze by sa nám vrátila? Alebo sa môžem rovno rozlucit?
Dva x sa mi to stalo raz z Oslo a normalne to Proste niekde bolo inde no doslo to ok o tyzden a druhy x uz Neviem odkial a doviezli to az k mame na byt z Rakuska. Nikdy nic nezmyzlo ale nedavam nic cenne do kufra len handre kabelky. Ziadne sperky elektro .
Stratenú batožinu obvykle doručia domov v rámci pár dní.
Nasa batozina “nastupila” do zleho lietadla … miesto z ES na Svk isla do Grecka a potom na Svk, nic sa nestratilo, len ho vyvalali v niecom pachnucom. Moj kufor z US nikdy nedorazil 🤷🏻♀️… zaplatili nejaky pausal a vyjadrili sa, ze im je to luto ale kufor deklaruju ako definitivne strateny.
kufor ostal bud na letisku odletu a to bud “zabudnuty” na pase alebo v triediarni, alebo nebol nalozeny z napr. bezpecnostnych dovodov*, alebo bol nalozeny do ineho lietadla… ak ste mali let z A do B bez prestupu, toto su jedine moznosti… na letisku ste spisali PIR, nechajte to na lost and found aby to doriesili
* - je mozne ze ste boli napriklad volani na kontrolu batoziny co ste mozno prepoculi a tak z bezpecnostnych dovodov nemohla byt nalozena (to je len priklad)
Nabuduce airtag do kufra a hned budes vediet, kde je
Ak si mala označený kufor, tak sa rýchlo najde a doručia ti ho na ich náklady kuriérom domov, aj z Viedne. Stalo sa to aj mne, aj veľa ludom. Je to v pohode, keď už si doma. Mojej kolegyni stratili batozinu v Mexiku, do dnešného dňa si pamatam, ako nám hovorila, že si po nociach perie tie iste nohavičky a fenuje si ich, aby na dalsi deň nemusela prist do kancelarie bez spodného pradla😀 a Chuderka skoncila bez žehličky na vlasy, sminiek, bez všetkého, čo je na biznis tripe hotova katastrofa
mne sa to stalo zatial len raz a da sa povedať že som na tom pekne zarobila, batozinu mi doniesli posledny den dovolenky, neporusenu.. kedze som bola s kamoskami.. kazda mi pozicala nieco, naha som nechodila.. spodne pradlo a plavky som si kupila.. no a dali mi potom 600 eur
Ak si mala označený kufor, tak sa rýchlo najde a doručia ti ho na ich náklady kuriérom domov, aj z Viedne. Stalo sa to aj mne, aj veľa ludom. Je to v pohode, keď už si doma. Mojej kolegyni stratili batozinu v Mexiku, do dnešného dňa si pamatam, ako nám hovorila, že si po nociach perie tie iste nohavičky a fenuje si ich, aby na dalsi deň nemusela prist do kancelarie bez spodného pradla😀 a Chuderka skoncila bez žehličky na vlasy, sminiek, bez všetkého, čo je na biznis tripe hotova katastrofa
@tramtada31 pri strate kufra ma narok si nakupit nevyhnutne veci ako oblecenie a kozmetiku. To si fakt dospela zena nezvladla kupit ani spodne pradlo? Divne, nie? 🙂
@tramtada31 pri strate kufra ma narok si nakupit nevyhnutne veci ako oblecenie a kozmetiku. To si fakt dospela zena nezvladla kupit ani spodne pradlo? Divne, nie? 🙂
@guudy a bola si už niekedy sama na biznis tripe v Mexiku? Jednak máš nabity program do vecera, lebo si tam nesla na dovolenku a druha vec, vecer sa sama mlada žena nechceš pohybovat Uberom. To je úplne iný svet byt vo vnútrozemí ako v rezortoch, dojdes do seven eleven a tam z denníkov na teba nepozerajú celebrity, ale kde sa stala aká vražda, čiže ti to nepridá na chuti sa tam v noci sama pohybovat. Ja som mala síce aj prekvapivo pozitívnu skúsenosť, keď som si raz v shopping malle zabudla nový iPhone v kabinke a keď som sa do nej vratila, tak po troch hodinách tam stále bol😀 ale keď som si vecer vybehla do stanku kúpiť cigy a videla miestnych, nebolo mi všetko jedno, lebo som si pripadala ako by som práve prerušila jednanie drogového kartelu 😀 takze nie, ani ako dospela žena sa tam v noci nechceš sama pohybovať. Navyse ju letecká spolocnost stále ťahala za nos, že kufor už majú a už už jej ho prinesú a nakoniec to trvalo 5 dni.

@liviaba prosim ta, klud. S vysokou pravdepodobnostou sa niekde zatulala a dorucia vam ju do par dni.