Strava v Taliansku
Po veľa rokoch by sme chceli ísť do Talianska.
Vždy sme chodili do hotelov, ale ceny začali byť neúnosné a rada by som lacnejšiu dovolenku.
Pozerala som apartmán okolo 550 eur ako to je so stravou na severe?Su reštaurácie cez deň zatvorené a otvárajú okolo 19 hod.či cely deň, alebo len bufety, kiosky?Aká je bežná cena cca pizza, cestoviny 15 eur či viac?
Lignano, Lido, Bibione...je cena za apartmán primeraná?
Boli sme minuly rok v hoteli, mali sme polpenziu. Ja osobne si neviem predstaviť ist tam na obed alebo večeru sa niekde najest.. Na obed všetko zatvorené, max nejake bufety na plazi a pod isli, vecer take rady na restiky boli ze by sme 2h tam cakali.. A jedlo sa cenovo celkom dalo, napoje drahšie.. Aj ked teda mali sme polpenziu a minuli sme na obedy, zmrzlina, napaje a pod celkom dost
@martinmmartin 3 z toho teeneger syn, autom
@8domcatko888 tohto sa obávam.Zazila som to v inom neturistickom meste v IT a otvárali o 19 a stali sme v rade pred reštauráciou.Len som chcela vedieť či v letoviskách nie je otvorené celý deň.
Len, keď vidím tie hotely na severe sú dosť skromné a každý hovorí, že aj strava je skromná oproti HR hotelom.V ktorom ste boli nepamätáš?
My sme chodili AI do HR len musím škrtiť rozpočet a kvôli atmosfére som chcela IT
baby a co jenpekne vidiet v Lignano ? iba taky tip, my tam ideme zaciatkom jula. ako more bude program sam o sebe
My sme boli v jesolo uz si nepamätám hotel skusim najst. Bol taky skromnejsi dnu ale jedlo bolo super, 3chodove večeře a ranajky bufet naozaj vsetko tam bolo.. Boli sme priamo na tej zone a veru nebolo otvorene a neskutocne dlho sa cakali. Ja by som teda asi nešla s deťmi bez stravy

Kolko vas je? Deti budu? Auto budete mat?