Štúrovo - kúpalisko Vadaš. Poradíte ubytovanie?
Dakujem za vase skusenosti 🙂
@sanayasanaya 3pinavá chata a čistý dom sú rozdiel...
@sanayasanaya upratana a soc. zariadenia su par metrov od chaty 🙂 mi nepotrebujeme ziaden luxus chceme si oddychnut zabavit sa a aj tak v chate budeme len nocovat 🙂
@sanayasanaya tak oddychnut v areli Vadasa v lete bude ťažke!😊
príjemný pobyt
@liza68 oddychnut si od bezneho stereotypu 🙂
@jaro333 vdaka
Ponukam ubytovanie v rodinnom penzione v sturove cca 200 meteov od vchodu na kupalisko. Pre Blizsie info v ip.
Ahojte. My chceme tento rok odparkovať náš karavan v Štúrove 😎 . Chceme ho tam nechať celú sezóne s tým, že sa prestriedame - rodina, ale nejaké týždne máme ešte volné, tak ak by ste mali záujem, píšte 😉 Boli sme tam už dva roky po sebe a pre deti je to tam úplná paráda - bazény, atrakcie, tobogány a ceny tiež super. Na žiadnom inom kúpalisku také niesú /aspoň čo ja viem/ Všetko je poruke a udržiavané. Toalety a sprchy čisté - celý deň tam je pani čo upratuje.. Ak by ste mali nejaké otázky, rada odpoviem..
Neviem, či môžem, ale prikladam link na bazos. Fotky niesú nič moc, ale karavan je pekný čistý a na sezónu je spojený s veľkým pred .stanom.. Komplet vybavenie vrátane grilu a šetkého čo k dobrej dovolenke treba 🙂
http://sluzby.bazos.sk/inzerat/61968260/Ubytova...
Ak by ste chceli tak máme ešte nejaké voľné termíny v štúrove, pozrieť si môžete na facebook pod Ab turist penzion
@sanayasanaya prosím ťa kde ste sa nakoniec ubytovali? dakujem moc
Ahojte 🙂. ideme dať náš karavan do Šturova ba kupko. Ideme sa prestriedat rodina ale aj tak máme ešte nejaké voľné termíny. nemáte chuť na fajnu dovču za pár koruniek?Karavan dáme na nejaké fajn miestečko,tak aby bolo všade blízko 😉
@pancake ahoj nakoniec sme bolibubytovany cez LARA II bolo super
@jaro333 v tej chate boli znamy ubytovany a vobec nebola spinava dokonca ju majitel vynovyl
boli sme v Štúrove od 02.07.2016.do 09.07.2016. Bývali sme priamo v areáli v chate Eva2 v 2izb. apartmáne. Čisto, pekne, útulne. Majitelia veľmi milí a ochotní - potrebovali sme odísť o deň skôr, nebol problém. Mali sme dobré počasie, bolo teplo a pršalo iba jednu noc.
Boli sme na výlete v Ostrihome - individi a v Budapešti s cestovkou a sprievodcom - maximálne odporúčam. Aj do Ostrihomu by som už šla len so sprievodcom. Akurát musím dať za pravdu tým, čo spomínali areál - dosť biedne. Akoby si každý investoval iba do svojej prevádzky a na samotný areál sa tam nejde takmer nič. Je to tam také zastaralé a ošumelé. S Bešenkou a Tatralandiou sa to nedá ani porovnať. Na druhej strane ten výber ubytovania a stravovania je fajn. Dúfam, že sa tam o rok vrátime.
Ahoj Baby. Uvoľnil sa nám termín ubytovania v Štúrove - priamo na kúpalisku / cca 70 m. od bazénov/ . Keďže je to na poslednú chvíĺku ponúkame len za cenu vstupného na kúpalisko + 2 Eurá / s tým, že budú min. 4 platiace osoby/ Máme voľno od 4.8. do 14. 8. ale počet nocí si môžete vybrať / nieje podmienka obsadiť celý termín/
Katastrofa....byvali sme v areáli 7 dní....bol tam jedem bufet-predajnička:GERRY.....katastrofa ....predavač bol neskutočne arogantny pán,ktory nadaval a evidentne ho práca nebavila a prišlo nám ,že ho obťažujeme pri kúpe potravín.Pobyt bol super,len apelujeme na majiteľov kupaliska,aby zriadil iný alebo nový bufet.Pán, nakoľko to mal i predražene a boli sme nutení chodiť do Billy,nevážil si zákazníkov a naše eurá.....Týmto sme mali znechutený celý pobyt.Pri každej návšteve sme mali ,,príbeh,, čo zasa predavač hovoril. ☹ ☹
@danielka11 neviem o akého súkromníka sa jedná ..
Dobry den neviem ci sem pisu aj majitelia objektou v Sturove v areali kupaliska Vadaš no dufam ze ano 🙂 hladam ubytko pre 3dospele osoby +4rocne dieta. Podmienky- 2 oddelene spalne kuchynka wc sprcha v izbe/apartmane /chate.... objekt musi byt v areali kupaliska Vadaš pre dieta by sme potrebovali postielku cena za tyzdenny pobyt do 500e za objekt. V tomto casovom rozhrani- 17.6. - 3.9.
@ivkamt dobry den, budete prenajimat aj tento rok vas karavan? Ak ano, mohli by sme sa dohodnut? Daniela
Dobrý deň.Jasne ideme tak aj tento rok o aký termín by ste mali záujem?
@ivkamt niekedy zaciatkom jula. Kolko miestny je karavan? A aka je cena?
@danielka11 moje t.c 0907873507- pre lepsiu komonikaciu. Poslite mi do sms vase t.c. zavolam vam. DANIELA z Vrutok.
@ivkamt moje t.c 0907873507- pre lepsiu komonikaciu. Poslite mi do sms vase t.c. zavolam vam. DANIELA z Vrutok
@danielka11 Dobrý večer Danielka.
Karavan plánujeme mať opäť umiestnený hne´d vedľa bazénov a bufetov - k bazénu to je asi 50 -60 metrov/ Karavan je s s veľkým pred - stanom a je plne vybavený na strávenie dovolenky s rodinou, alebo priateľmi.
Máme tam dve samostatné dvoj - lôžka / jedno oddeliteľné zasúvacími dverami - taká minispálnička/jedno dvojlôžko je robené z veľkého sedenia v tvare U, ktoré sa rozloží a je z neho veľká dvojlôžková posteľ a dvoj- lôžková prístelka umiestnená predstane karavanu
Karavan je napojený na elektrinu a má tečúcu vodu.
K dispozícií je plne vybavená kuchynka s umývadlom, plynovou varnou doskou, mala kúpeľňa, vonkajšie sedenie, gril,
Ak by ste chceli nejaké info, kľudne píste. My tam chodíme veľmi radi a deti tiež. Minulý rok sa nás prestriedalo v karavane 6 rodín a všetci sme boli veľmi spokojní.

@sanayasanaya len skoda, ze to nema soc.zariadenie, to nie je pre mna