icon

Štúrovo - kúpalisko Vadaš. Poradíte ubytovanie?

patka6
19. apr 2012

Dakujem za vase skusenosti 🙂

yvoneta
2. máj 2016

@sanayasanaya len skoda, ze to nema soc.zariadenie, to nie je pre mna

jaro333
3. máj 2016

@sanayasanaya 3pinavá chata a čistý dom sú rozdiel...

sanayasanaya
4. máj 2016

@jaro333
@yvoneta
znama bola v tej chate aj s dietatom a bola cista upra

sanayasanaya
4. máj 2016

@sanayasanaya upratana a soc. zariadenia su par metrov od chaty 🙂 mi nepotrebujeme ziaden luxus chceme si oddychnut zabavit sa a aj tak v chate budeme len nocovat 🙂

liza68
4. máj 2016

@sanayasanaya tak oddychnut v areli Vadasa v lete bude ťažke!😊

jaro333
4. máj 2016

príjemný pobyt

sanayasanaya
5. máj 2016

@liza68 oddychnut si od bezneho stereotypu 🙂

sanayasanaya
5. máj 2016

@jaro333 vdaka

tunzal
8. máj 2016

Ponukam ubytovanie v rodinnom penzione v sturove cca 200 meteov od vchodu na kupalisko. Pre Blizsie info v ip.

jaro333
Odpoveď bola odstránená
ivkamt
2. jún 2016

Ahojte. My chceme tento rok odparkovať náš karavan v Štúrove 😎 . Chceme ho tam nechať celú sezóne s tým, že sa prestriedame - rodina, ale nejaké týždne máme ešte volné, tak ak by ste mali záujem, píšte 😉 Boli sme tam už dva roky po sebe a pre deti je to tam úplná paráda - bazény, atrakcie, tobogány a ceny tiež super. Na žiadnom inom kúpalisku také niesú /aspoň čo ja viem/ Všetko je poruke a udržiavané. Toalety a sprchy čisté - celý deň tam je pani čo upratuje.. Ak by ste mali nejaké otázky, rada odpoviem..

ivkamt
2. jún 2016

Neviem, či môžem, ale prikladam link na bazos. Fotky niesú nič moc, ale karavan je pekný čistý a na sezónu je spojený s veľkým pred .stanom.. Komplet vybavenie vrátane grilu a šetkého čo k dobrej dovolenke treba 🙂
http://sluzby.bazos.sk/inzerat/61968260/Ubytova...

tunzal
16. jún 2016

Ak by ste chceli tak máme ešte nejaké voľné termíny v štúrove, pozrieť si môžete na facebook pod Ab turist penzion

pancake
7. júl 2016

@sanayasanaya prosím ťa kde ste sa nakoniec ubytovali? dakujem moc

ivkamt
7. júl 2016

Ahojte 🙂. ideme dať náš karavan do Šturova ba kupko. Ideme sa prestriedat rodina ale aj tak máme ešte nejaké voľné termíny. nemáte chuť na fajnu dovču za pár koruniek?Karavan dáme na nejaké fajn miestečko,tak aby bolo všade blízko 😉

pancake
7. júl 2016

@ivkamt pošlete mi do ip cenu? hľadáme nejaký oddych

sanayasanaya
7. júl 2016

@pancake ahoj nakoniec sme bolibubytovany cez LARA II bolo super

sanayasanaya
7. júl 2016

@jaro333 v tej chate boli znamy ubytovany a vobec nebola spinava dokonca ju majitel vynovyl

nnn176
18. júl 2016

boli sme v Štúrove od 02.07.2016.do 09.07.2016. Bývali sme priamo v areáli v chate Eva2 v 2izb. apartmáne. Čisto, pekne, útulne. Majitelia veľmi milí a ochotní - potrebovali sme odísť o deň skôr, nebol problém. Mali sme dobré počasie, bolo teplo a pršalo iba jednu noc.
Boli sme na výlete v Ostrihome - individi a v Budapešti s cestovkou a sprievodcom - maximálne odporúčam. Aj do Ostrihomu by som už šla len so sprievodcom. Akurát musím dať za pravdu tým, čo spomínali areál - dosť biedne. Akoby si každý investoval iba do svojej prevádzky a na samotný areál sa tam nejde takmer nič. Je to tam také zastaralé a ošumelé. S Bešenkou a Tatralandiou sa to nedá ani porovnať. Na druhej strane ten výber ubytovania a stravovania je fajn. Dúfam, že sa tam o rok vrátime.

ivkamt
28. júl 2016

Ahoj Baby. Uvoľnil sa nám termín ubytovania v Štúrove - priamo na kúpalisku / cca 70 m. od bazénov/ . Keďže je to na poslednú chvíĺku ponúkame len za cenu vstupného na kúpalisko + 2 Eurá / s tým, že budú min. 4 platiace osoby/ Máme voľno od 4.8. do 14. 8. ale počet nocí si môžete vybrať / nieje podmienka obsadiť celý termín/

evamarekova
3. aug 2016

Katastrofa....byvali sme v areáli 7 dní....bol tam jedem bufet-predajnička:GERRY.....katastrofa ....predavač bol neskutočne arogantny pán,ktory nadaval a evidentne ho práca nebavila a prišlo nám ,že ho obťažujeme pri kúpe potravín.Pobyt bol super,len apelujeme na majiteľov kupaliska,aby zriadil iný alebo nový bufet.Pán, nakoľko to mal i predražene a boli sme nutení chodiť do Billy,nevážil si zákazníkov a naše eurá.....Týmto sme mali znechutený celý pobyt.Pri každej návšteve sme mali ,,príbeh,, čo zasa predavač hovoril. ☹ ☹

danielka11
11. feb 2017

@majka35
@bianka1 dobry den, date mi kontakt ma sukromnika, ktory prenajima chatky pri kurtoch? Daniela

majka35
11. feb 2017

@danielka11 neviem o akého súkromníka sa jedná ..

sisaateo
12. feb 2017

Dobry den neviem ci sem pisu aj majitelia objektou v Sturove v areali kupaliska Vadaš no dufam ze ano 🙂 hladam ubytko pre 3dospele osoby +4rocne dieta. Podmienky- 2 oddelene spalne kuchynka wc sprcha v izbe/apartmane /chate.... objekt musi byt v areali kupaliska Vadaš pre dieta by sme potrebovali postielku cena za tyzdenny pobyt do 500e za objekt. V tomto casovom rozhrani- 17.6. - 3.9.

danielka11
13. feb 2017

@ivkamt dobry den, budete prenajimat aj tento rok vas karavan? Ak ano, mohli by sme sa dohodnut? Daniela

ivkamt
13. feb 2017

Dobrý deň.Jasne ideme tak aj tento rok o aký termín by ste mali záujem?

danielka11
13. feb 2017

@ivkamt niekedy zaciatkom jula. Kolko miestny je karavan? A aka je cena?

danielka11
13. feb 2017

@danielka11 moje t.c 0907873507- pre lepsiu komonikaciu. Poslite mi do sms vase t.c. zavolam vam. DANIELA z Vrutok.

danielka11
14. feb 2017

@ivkamt moje t.c 0907873507- pre lepsiu komonikaciu. Poslite mi do sms vase t.c. zavolam vam. DANIELA z Vrutok

ivkamt
19. feb 2017

@danielka11 Dobrý večer Danielka.
Karavan plánujeme mať opäť umiestnený hne´d vedľa bazénov a bufetov - k bazénu to je asi 50 -60 metrov/ Karavan je s s veľkým pred - stanom a je plne vybavený na strávenie dovolenky s rodinou, alebo priateľmi.
Máme tam dve samostatné dvoj - lôžka / jedno oddeliteľné zasúvacími dverami - taká minispálnička/jedno dvojlôžko je robené z veľkého sedenia v tvare U, ktoré sa rozloží a je z neho veľká dvojlôžková posteľ a dvoj- lôžková prístelka umiestnená predstane karavanu

Karavan je napojený na elektrinu a má tečúcu vodu.
K dispozícií je plne vybavená kuchynka s umývadlom, plynovou varnou doskou, mala kúpeľňa, vonkajšie sedenie, gril,

Ak by ste chceli nejaké info, kľudne píste. My tam chodíme veľmi radi a deti tiež. Minulý rok sa nás prestriedalo v karavane 6 rodín a všetci sme boli veľmi spokojní.