Štvorhviezdičkový hotel a oblečenie
Teraz sa mozno pytam ako taka “sedlaňa” ale idem prvýkrát do 4* hotela. Prosím vás treba sa tam nejak lepšie obliecť? Alebo mozem byt aj športovejšie? Viem že keď sme svokre kupovali pobyt v 5* v Karlovych Varoch tam vyslovene vyžadovali “lepsie” oblečenie. Snad ma chápete čo myslim. Dakujem
My budeme v horách nie pri mori. Takze v rifliach mozem ist?
@meli888 . Moja dcéra už chápe rozdiely v obliekaní podľa príležitosti. Ma 7 rokov. Chápe to už asi 3 roky.
Ja osobne by som v rifliach normalne isla. Urcite by som NESLA v obtiahnutych leginkach bez dlheho topu, sortkach s poloholou ritou, s vystrihom ala cecky ven, v zupane, pyzame, plavkach.
Zalezi na tom kde a kam, po hotely a vo welness zone hocijako. Vacsinou uz v 5* sme mali požiadavky na slušné oblecko do jedálne, kaviarne.... Ale nie ze roba musi byt ale napr.nie plavky, tielka, zupany... Nemusia byt sukne, saty, bezne som išla v tom v com medzi ludi von... Nohavice, tričko, tunika/bluzka a k tomu leginy atd. Proste bezne. Ak maju daný nejaký drescode, informuj sa konkretne tam. Napr email na recepciu...
@ell_mala mne príde smutné ako ste sa teraz všetké do mňa pustili 🙂 prosím vás ja som pani odpovedala ako ja chodím na raňajky v hoteloch ,takže si riešte svoje problemy 🙂 píšete tu o úcte k raňajkujúcim ...tak ja som síce prišla na raňajky v kraťasoch a tričku ale vedľa sedela uškriekana rodina s deťmi a taký bordel bol pod nimi ..ja neviem či nevedeli jest ale očividne nie ..takže to je aká úcta k raňajkujúcim keď sa chcem najesť a bordel vedľa ako v chlieve a same uškriekane opice 🐒?
Majte pekný deň
Úplne v kľude chod aj v rifliavhh, v nejakých 3/4 nohaviciach a tričko,top atď si v horách ,väčšina ľudí tam ide obdivovať hory,prírody,ide na turistiku ... Väčšina normálnych ľudí si rieši seba a nie v čom príde druhý na raňajky a večeru,hlavne aby si sa cítila pohodlné , v kľude aj kraťasy veď si rôzne dĺžky a keď bude 30st nebudeš sa pariť v rifliach
Rifle sú úplne v pohode aj v 4* hotely. Za tek roky som nikdy nestretla nikoho v 4 ci 5 * horskom hotely v robe.... S vynimkou na Silvestra alebo pri nejakom výročí pokiaľ bolo nejaké gala a predpísaný dresscode
@0silvia0 mne taketo veci nevadia ja ked mam sortky este sa aj poprehynam 🙂 priatel sa rehoce vzdy to robim naschval😂 a to mam skoro 40:D ale preco nie pokial mam na to postavu😉
@meli888 to nemyslis vazne, ze pyzamo a strapata na ranajky v hoteli? 🤦♀️A tym sa este aj chvalis??
@akinom0077 tak mne zas vadi ked ma ocumuju, ja to nerobim, ale tiez mam na to postavu a takmer 50 rokov.
@meli888 vies, to co tu ty prezentujes ale je mozno tvoj osobny postoj k zivotu ze mas na haku...co by ti ti zamestnanci mali hovorit? Ak sa sama nevies dat do pucu, tak ti to nikto prikazovat nebude...verim ze tie uvrestane deti boli aspon pekne oblecene aj ked cele pokydane...urcite sa nemalujes ani neceses 3 hodiny
Autorke: my sme boli pri mori v 5* niekde mali napisane ze pozaduju na veceru u muzov dlhe nohavice...nemal ich ani priatel a ani nikto iny az na ozaj 2 vynimky..raz tak dosiel este v Egypte, bol jediny odvtedy to nerobi. Ale sprcha platene kratasy a ricko si da
@meli888 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

v hotelovej restauracii a vseobecne restauracii sa odporuca - smart casual - pohodlná elegancia, vyhnut sa kratkym nohaviciam, slapkam, pyzamu, plavkam, zupanu, u zeny napr. dlhe letne nohavice a pekny top, saty so sandalami, alebo lodickami