Sú ešte dovolenky na poslednú chvíľu s odchodom?
Ahojte, iba sa chcem opýtať, či sa ešte ponúkajú dovolenky s odchodom do 1 dňa, resp. do pár hodín. Na nete nič také som nenašiel. Uvažujem zobrať deti a niekam ísť, destinácia je v podstate jedno.
@crazy_lazy také "last minute" nech si nechajú. Rovnaký hotel cez poľskú cestovku o 1000€ lacnejší. Chcel som dať zarobiť slovákom, ale opäť som sa sklamal v tom našom podnikaní.
Áno, kedysi to fungovalo. Ja som poznala také, že prídeš s batožinou rovno na letisko, tam boli tie okienka (asi to boli cestovky) a ponúkali že fakt last minute...v podstate to bolo doplnenie do lietadla. Ale teda, neviem či myslis toto a či to ešte funguje
Pravdaže funguje. Stačí zájsť do ktorejkoľvek cestovky a nájdu hneď niečo. Aj keď momentálne je to dosť obmedzené a výber je slabý keďže kto chcel už kúpil.
@bosorkabb Ja som našla na Travel veľmi veľa, odchod zajtra, ale ceny s 35% zľavou veľmi vysoké
@oliverceky mne sa zdá že travel má akési navýšené ceny...na inej stránke som našla.rovnaky zájazd lacnejší.
@oliverceky treba pozrieť viac cestoviek ale hore išlo všetko.
@insed treba pozrieť stránky cestoviek Hydrotour, tiptravel, koala, hechter, fifo..,poprípade zavolať do niektorej cestovky čo máte v meste..

Veď si na internete zadaj ktorúkoľvek cest.kancelariu a tam si naklikaj do filtru od kedy do kedy ti má nájsť dovolenky. Otvorila som napr hydrotour a tam sú voľné terminy do turecka so zajtrajšim odletom z KE.