icon

Sú v Prahe a Krakowe počas sviatkov otvorené reštaurácie?

barbivandagaborko
27. mar 2025

dobry den mohli by ste mi prosim poradit?
Na velku noc od 18.r do 21.4 by sme chceli navštivit bud Prahu alebo Krakow,viem ze maju tak isto statny sviatok ako my avsak by som bola zvedava na restiky kaviarne ci maju v tychto mestach otvorene.dakujem pekne

danielinda
27. mar 2025

@barbivandagaborko v Prahe som mala skusenost, ze bolo otvorene takmer vsetko. V Krakowe restauracie/podniky tak 50:50, je to tam na majitelovi, su dost krestansky zalozena krajina. Ale najdes vela otvorenych, to neboj. V Krakowe vsak boli pocas sviatkov zatvorene muzea a galerie. Maju vsak v centre velkonocne trhy.

tiezjedna
27. mar 2025

@barbivandagaborko v Prahe je otvorené všetko.

diewcatqoo
27. mar 2025

Pocas velkonocneho pondelka by mali byt v CR obchody zatvorene, cize nejake nakupne centra a pod budu fungovat v obmedzenom rezime. Inak velky piatok, biela sobota a velkonocna nedela funguje vsetko normalne.

frflos_nespokojny
27. mar 2025

neviem ako je to teraz, ale pozor, lebo velky piatok uz v cehach akceptuju ako sviatok.
niekedy to bol den ako kazdy iny

diewcatqoo
27. mar 2025

@frflos_nespokojny je to sviatok v zmysle, ze sa nejde do prace a do skoly. Inak ale byva vacsinou vsetko otvorene ako v beznu sobotu, tam sa velky piatok neriesi tak ako na Slovensku.

frflos_nespokojny
27. mar 2025

@diewcatqoo viem, ze cesi dlho nemali velky piatok ako sviatok, preto som pisal "neviem ako je to teraz" 😉