icon

Súkromné ubytovanie v Chorvátsku

12. feb 2023

Ahojte baby,

Nemate tipy na ubytovanie v chortvatsku? Alebo kde take hladate?
Predstava by bola dve spalne a kuchyna, blizko mora, vonku teraska s grilom, keby boli nejake hupacky alebo detske ihrisko v okoli bolo by to top. Miesto je nam jedno.

nelca84
12. feb 2023

My sme mali ubytovanie cez airbnb

queen_mary
12. feb 2023

Neponylila si si to tu s cestovkou? Na kazdom webe si vies veci, ktore hladas, vyfiltrovat.

jaond19
12. feb 2023

Stiahni apku Booking, zadaj parametre a mas

autor
12. feb 2023

@queen_mary Dievca, ty vies ci zamena sukromne ubytovanie? To znamena, ze chcem ist na vlastnu past a nechcem ist cez cestovku 🤦🏼‍♀️

autor
12. feb 2023

@jaond19 tam som uz pozerala, aj airbnb. Ale skor hladam tip na nieco konkretnejsie. S cim ma niekto napriklad osobnu skusenost.

queen_mary
12. feb 2023

Este raz ti pisem, vsetko si vies vyfiltrovat na webovych strankach ponukajucich ubytko, toto neni ceztovna agentura.

queen_mary
12. feb 2023

A pochybujem ze ti da niekto tip na dobre sukromne ubytovanie, kedze si to tu cita dalsich 200 ludi.

nelca84
12. feb 2023

Vsak si vyber lokalitu, nejake parametre ake pozadujes a potom uz mozes vyberat podla recenzii. Tie mas takmer pri kazdom ubytovani.

autor
12. feb 2023

@queen_mary fakt? Ja ze toto je stranka invie 🤦🏼‍♀️

autor
12. feb 2023

@nelca84 ja viem, ze su tam recenzie ale ja nemam cas prechadzat vsetky mozne miesta a recenzie stoviek ubytovani. Proste som chcela konkretne miesta. Ak ich nemas, nevadi. Skusila som to.

sun_shine_2020
12. feb 2023

ahoj, pozri na FB - je tam stranka ubytovanie v chorvatsku (nespomeniem si na presny nazov) a ponukuja tam ubytko chorvati alebo slovaci zijuci v chorvatsku atd..pripadne tam zadaj svoj dopyt a oni sa ti ozvu.

sun_shine_2020
12. feb 2023

Dovolenka v Chorvatsku - UBYTOVANIE v apartmanoch sa vola stranka na FB

autor
13. feb 2023

@sun_shine_2020 taketo nieco som myslela! Dakujem moc ☺️

marinka70
13. feb 2023

Ja môžem odporučiť srima vodiče...bývali sme v apartmáne s perfektným vybaveným kúsok od mora.